Şöhret'bank

Bankaların reklamlarında rol alarak servetlerine servet ekleyen ünlülere bir yenisi eklendi... Cem Yılmaz ve Murat Boz derken; Hülya Avşar'ın da Odea Bank'ın reklam yüzü olacağı açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2013 Güncelleme 11 Ocak 2013, 00:43
Şöhret’bank

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının ünlü isimleri; artık bankaların bir numaralı tercihi oldu. Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar ve Murat Boz derken şimdi de Hülya Avşar'ın Odea Bank'ın reklam yüzü olacağı ilan edildi. Türkiye bankacılık sektörüne yeni giren Odea Bank, ses getiren bir reklam kampanyası yapmak için Avşar Kızı'nı tercih etti. 800 milyon dolarla sektöre hızlı bir giriş yapan Odea Bank CEO'su Freddie Baz, Hülya Avşar'la ilgili "Gücün ve güzelliğin doğal kombinasyonu" dedi. Avşar Kızı'nın rol alacağı reklamlarda sloganın da; "Pardon ne bank, Odeabank..." olacağı açıklandı. Şimdilerde Ayvalık'taki evinde tatilde olan Hülya Avşar da; "Büyük bir reklam kampanyası için tercih edilmek; tabii ki gurur verici" dedi.

ÜCRETi GiZLEDi
Birçok ünlü isim bankalarla yaptığı reklam anlaşmalarıyla milyonlarca lirayı cebine indirirken Hülya Avşar'ın da Odea Bank'ın reklamından ne kadar ücret alacağı merak konusu oldu. Banka yetkilileri ve Avşar Kızı, ücret hakkında konuşmadı.

* İş Bankası'nın yeni reklam filmlerinde 'Servet' karakteriyle ekrana gelen Cem Yılmaz; aldığı 5 milyon dolarla da servetine servet kattı.

* Beyazıt Öztürk'ün DenizBank'ın Maldivler'de çekilen reklam filmlerinde rol almak için yılda 3 milyon dolara anlaştığı iddia edilmişti.

* Sevilen popçu Murat Boz, oynadığı Halkbank Paraf Kart Reklamı ile son dönemde adından en çok söz ettiren isim olmayı başardı.