Kıskandıran düet

Seyirciler arasındaki Serdar Ortaç'ı sahneye davet eden Ebru Gündeş'in keyfine diyecek yoktu. Ortaç'ın hareketli şarkısında; Gündeş işte böyle dans etti. Ebru Gündeş; Günay sahnesinde Serdar Ortaç'ı ağırladı. İkili, şovları ve düetiyle; düşman çatlatacak görüntülere imza attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2013 Güncelleme 07 Ocak 2013, 02:06
Kıskandıran düet

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam Günay sahnesnde Ebru Gündeş fırtınası esti. Kırmızı kıyafeti ve takılarıyla göz kamaştıran Gündeş'in şovu; sahneye Serdar Ortaç'ın çıkmasıyla daha da renklendi. Yıllardır süren dostluklarıyla magazin dünyasında parmakla gösterilen ikili, unutulmaz bir düete imza attı. Serdar Ortaç'ın "Bilsem Ki" isimli duygusal şarkısını birlikte seslendiren Ebru Gündeş ile Ortaç, dans etmeyi de ihmal etmedi. Sahnede Gündeş'e övgüler yağdıran Serdar Ortaç, şöyle konuştu: "Beni, 20 sene önce Ebru keşfetti. 14 yıl önce de cezaevine girdiğimde erkek gibi içeri girdi, yanıma geldi. Ebru, benim hem annem hem babam gibidir."

'YERLERİ AYRI'
Dostunun bu sözleri karşısında duygulanan güzel sanatçı da; "Ben de Serdar'dan aynı dostluğu gördüm" diye karşılık verdi. Aile hayatında da her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Ebru Gündeş, "Hayatımda eşi ve çocuğumun yeri apayrı. Allah, sağlığımı muhafaza ettiği sürece de bu böyle devam edecek" diye konuştu.

SERDAR SÖYLEDİ EBRU OYNADI
Seyirciler arasındaki Serdar Ortaç'ı sahneye davet eden Ebru Gündeş'in keyfine diyecek yoktu.
Ortaç'ın hareketli şarkısında; Ebru Gündeş dans etti.

ÖVGÜ SÖZLERİ
Gündeş'le dans eden Serdar Ortaç, "Beni Ebru keşfetti. Daima yanımda oldu" diyerek güzel sanatçıya övgü
yağdırdı.

EN SEVDİĞİ DE LOCADAN İZLEDİ
Güzel sanatçının sahneden "En sevdiğim" diye seslendiği eşi Reza Zarrab da Ebru Gündeş'i locadan dinledi. Zarrab'ın locasında; Serdar Ortaç ile sevgilisi, Rüştü Reçber ile eşi Işıl Hanım da vardı.

UFUK ÖZCAN