Lüküs ha'yat

Caroline Koç, sahibi olduğu 'Hasdal 71' adlı yatta yılbaşı partisi verdi. 100 seçkin konuğun katıldığı davette; Fatih Ürek sahne aldı. Konuklar, kuş sütünün eksik olduğu gecede doyasıya eğlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2012 Güncelleme 21 Aralık 2012, 00:44
Lüküs ha’yat

İÇİNDEKİLER

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle sosyetikler, peş peşe davet vermeye başladı. Bu davetlerin en dikkat çekeni, önceki akşam gerçekleşti. Yılbaşı partisinin sahibi Caroline Koç; organizasyonun düzenlendiği adres ise 'Hasdal 71' isimli yattı. Caroline Koç, 2009'dan itibaren sahibi olduğu tarihi yatı; özenle dekore ettirdi. Masa süslemelerine kadar her şey; yine Caroline Koç'un sahibi olduğu 'Haremlique' adlı mağazadaki ürünlerle yapıldı.

İSTİNYE' YE DEMİR ATTILAR
Bir kuş sütünün eksik olduğu partiye; iş ve cemiyet dünyasından 100 seçkin konuk katıldı. Aralarında Diana Şahenk, Arzu Sabancı, Begüm Şen ve Feryal Gülman gibi isimlerin bulunduğu konuklar; İstinye'de demirleyen "Hasdal 71"de geç saatlere dek eğlendi. Partiye; Fatih Ürek de şarkılarıyla renk kattı.

* Konuklarıyla yakından ilgilenen Caroline Koç'a eşi Mustafa Koç da eşlik etti. 2009'da 'Hasdal 71' isimli yatın sahibi olan çift, o günden beri tarihi yatı seçkin davetler için günlük olarak da kiralıyor.

ELLER HAVAYA SOSYETE
Davette sahne alan isim Fatih Ürek'ti. Söylediği eğlenceli şarkılarıyla sosyetik konuklarını mest eden Ürek'in gecede verdiği mini konser için de 30 bin TL aldığı konuşuluyor.


UFUK ÖZCAN