Kaçak damat bonkör çıktı

Firari işadamı Cem Uzan, Paris'te evlendiği Fanny Blanchelande'ye düğün hediyesi olarak ST. Tropez'de 2.5 milyon euroya villa aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2012 Güncelleme 09 Aralık 2012, 03:55
Kaçak damat bonkör çıktı

İÇİNDEKİLER

Fransa'ya sığınan kaçak işadamı Cem Uzan, dillere destan bir düğünle Paris'te 3'üncü kez dünyaevine girdi. 28 Kasım'da takı tasarımcısı sevgilisi Fanny Blanchelande ile gizlice nikah masasına oturan Uzan, çiçeği burnunda eşi için kesenin ağzını açtı. Taze damat Uzan, eşine pahalı takılar almakla kalmadı bir de farklı düğün hediyesi seçti. 52 yaşındaki işadamı, Fanny için Güney Fransa'nın ünlü tatil beldesi St. Tropez'den bir villa satın aldı. Bu evlilik hediyesine Cem Uzan, tam 2.5 milyon euro ödedi.

YENİ VİLLALARINA YERLEŞTİLER
Yaz aylarını Fanny Blanchelande ile birlikte St.Tropez'de geçiren Cem Uzan'ın hediyesine eşinin çok sevindiği belirtildi. Tek bir Türk'ün dahi davet edilmediği düğünde ağzı kulaklarında olan gelin-damadın villalarına yerleştiği ifade edildi. Bir dönem sosyetik sevgilisi Derin Mermerci ile de St.Tropez'de aşk kaçamağı yapan Uzan'ın, eşine aldığı iki katlı villanın yerini sır gibi sakladığı, kimseye söylemediği konuşuluyor.

TÜRKİYE TAKVİM'DEN ÖĞRENDİ
Magazin gündemini belirleyen TAKVİM; Cem Uzan ile Fanny Blanchelande'ın evliliğini 4 Aralık Salı günü sayfalarından duyurmuştu. Cem Uzan'ın hediyesini de ilk kez TAKVİM yazıyor.