Restleşme

Kurtlar Vadisi Pusu, yine solukları kesti! Ak Saçlı'yla kozlarını paylaşan Polat, onu öldüreceğini söyleyip tüm gemileri yaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2012 Güncelleme 10 Kasım 2012, 00:05
Restleşme

İÇİNDEKİLER

atv'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, Perşembe akşamı yine soluksuz izlendi. İhtiyarlar Heyeti Başkanı ile yüz yüze görüşmek isteyen Polat, sonunda bu isteğine kavuştu. Ak Saçlı ve Polat, önce karşılıklı olarak birbirlerine tehditler savurdu. Polat; daha sonra Ak Saçlı'nın yüzüne onu öldüreceğini söyleyip; geri dönülmez bir yola adım attı.

"Memati'nin katili babam olsa bile kafasına sıkarım" diyen Polat, Ak Saçlı'nın gizlendiği yeri öğrenmek için harekete geçti. Ak Saçlı, KGT'yi bölüp onlara zorlu görev verdi. Vadi, geleneği bozmadı; yine rekortmen oldu. Tüm kişilerde 12.85 izlenme oranı ve 35.13 izlenme payına ulaşan dizi, en çok izlenen 100 program arasında zirvedeydi.

TV TARiHiNE GEÇTi
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu, 10'uncu yılını geride bıraktı. Önceki gece yayınlanan bölümüyle birlikte 10 yılda 150. kez birincilik koltuğuna oturan Vadi, bu rekoruyla da televizyon tarihine geçmiş oldu.

TWİTTER NOTLARI
İzlenecek tek dizi varsa o da tabii ki Kurtlar Vadisi Pusu'dur.
Kurtlar Vadisi Pusu nasıl bir dizidir ki, yıllardır ekranlarda? AB grubu ve tüm kişilerde dünkü FB maçından yüksek reyting alıyor. Günün 1 numarası.
Bu dizi de olmasa televizyonu hiç açmayacağım.
Kurtlar Vadisi Pusu, dizilerin kralıdır. Her zaman önde gider.
Saat olmuş sabahın 6'sı, ben hâlâ Kurtlar Vadisi Pusu yorumları yapıyorum.
Bu dizi, bence Türkiye gerçeklerini aleni şekilde önümüze seriyor.
Polat Alemdar'ın maceralarını izlemeye doyamıyorum. 1 numara.