Büyük Gün

İstanbul'dan Batum'a; Kars'tan Hopa'ya uzanan bir aşk masalını anlatan dizi; yüreklere dokunacak hikayesi ve görsel şöleniyle tiryakilik yaratacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2012 Güncelleme 06 Kasım 2012, 00:45
Büyük Gün

İÇİNDEKİLER

Aylardır merakla beklenen Benim İçin Üzülme dizisi için beklenen gün geldi. Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi, bu akşam saat 20.00'de atv'de seyircisiyle buluşacak. Yüreğinize dokunacak bir sevda masalını konu alan dizi; sinema tadındaki her bölümüyle büyük ses getirecek. Kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı 'Benim İçin Üzülme'de ilk bölümde izleyiciyi şu heyecanlı hikaye bekliyor:

Niyazi ile Harun, babasıyla Doğu Anadolu'dan Karadeniz'e mevsimlik işçi olarak gelmiş Buke'ye aşıktır. Harun, aşkını Niyazi'ye söylemiş; Niyazi ise ondan saklamıştır. Buke de Niyazi'ye aşıktır. Onların buluştuğunu öğrenen Harun deliye döner ve iki dost düşman olur. Niyazi; annesi ve Harun'a rağmen Buke'yi istemek için ailesiyle Doğu Anadolu'ya gider. Ancak Buke'nin amcaoğlu Şiyar da Buke'ye aşıktır. Kız almaya giden aile, kendisini bir anda trajedinin içerisinde bulur.

BiR KARADENiZ DRAMI
İki Karadenizli ailenin oğulları Niyazi ve Harun'un Buke'ye aşkı; herkesi büyük acılara sürükler. Avcıoğlu ailesinin oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı Şahin Yılmaz'ın genç ve güzel eşi Kılıçoğluları'ndan Bahar'la tanışır.

Sinan ve Bahar'ı; iki ailenin aklına getirmek istemeyeceği farklı bir gelecek bekliyordur. Dedesinin baskılarına boyun eğmeyip Batum'da bale eğitimi almak isteyen Birgül ile zihinsel özürlü ağabeyi Orhan da sonuna kadar mücadele edecektir.

MAHSUN'DAN OLAY VEDA
Sinema filmleriyle gişe rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, 'Benim İçin Üzülme' ile ekranlara veda ettiğini açıkladı. Kırmızıgül, twitter'da yaptığı açıklama ile; hikayesini kaleme aldığı ve genel yönetmeni olarak görev yaptığı dizinin TV'deki son projesi olduğunu dile getirdi. Mahsun Kırmızıgül; "Sinemadaki hedeflerimden ötürü bu anlamlı dizi ile final yapıyorum" dedi.

TOPALOĞLU'NA İTHAF
Ünlü sanatçı, dizisiyle ilgili şunları söyledi: "Bu diziyi çekme nedenim; babam kadar sevdiğim, Artvinli rahmetli Hilmi Topaloğlu. Bana Karadeniz'i o tanıtmıştı. Bu projede farkı göreceksiniz."