Talk of the town

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2012 Güncelleme 21 Ağustos 2012, 00:00
Talk of the town

İÇİNDEKİLER

Efe gitti, kerim geldi
Son aşkını Efe Önbilgin ile yaşayan sunucu İpek Özkök, kendine yeni bir sevgili bulmakta gecikmedi. Özkök, gönlünü eski Demirbank'ın sahibi Halit Cıngıllıoğlu'nun oğlu Kerim Cıngıllıoğlu'na kaptırdı. Önceki akşam ilk kez ortaya çıkan çiçeği burnunda aşıklar, eğlenmek için soluğu Asmalımescit'teki Hardal'da aldı. El ele dudak dudağa görülen çift, gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu.

ŞEHRAZAT' IN ELİNİ ÖPTÜ
Gülben Ergen, bayramda vefasını gösterdi. Birçok şarkısına imza atan Şehrazat'a bayram ziyaretine giden Ergen, ünlü söz yazarının da elini öptü. Önceki gün de çocuklarını babası Mustafa Erdoğan'ın yanına gönderen Gülben Ergen, kısa bir tatilin ardından 24 Ağustos'taki Turkcell Kuruçeşme Arena konserine hazırlanacak.

CANLI YAYIN ARACI GİBİ
Nilgün Belgün ile genç sevgilisi Bekir Ünlüater; tatil için Bodrum'u tercih etti. "Mekan güzel, hava güzel, karşımdaki yar güzel" diyen Ünlüater'in tek derdi ise beach'te arkasında oturan müşteriydi. Bu kişinin sesinden rahatsız olan Bekir Ünlüater, "Arkamdaki zat-ı muhterem naklen yayın aracı gibi" dedi.