Pişmanım

Çeşme'de yaşadığı olaylarla gündem olan Nurseli İdiz, suskunluğunu bozdu. Usta sanatçı, "Ramazan ayında öyle ortalıkta alkol almamam gerekirdi pişmanım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2012 Güncelleme 01 Ağustos 2012, 00:12
Pişmanım

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de aşırı alkollü bir şekilde objektiflere takılan Nurseli İdiz, hakkındaki sarhoş olduğu ve otelden kovulduğu iddialarına cevap verdi. Magazin basınına oldukça kırgın olduğunu söyleyen Nurseli İdiz, Alaçatı'da yaşadığı olayın bu kadar büyütülmesinden rahatsız olduğunu söyledi.

RAHATSIZ ETMEDİM
Fotoğraflardan çok yazılan haberlere kırgın olduğunu söyleyen usta sanatçı, "Otel'de kimseyi rahatsız etmedim. Saçma sapan telefon konuşmaları yaptığım doğru. İstanbul'a dönecek halim kalmayınca otele geri döndüm. Belim ağrıyordu ve alkollüydüm garsonlar yardım etti" dedi.

BEN DE HATALIYIM

Magazin basınının başkalarını koruduğunu söyleyen Nurseli İdiz, "Beni sevmiyorlar. Ben de hatalıyım kabul ediyorum. Ramazan ayında bir sanatçı olarak içkili bir şekilde görünmem kötü oldu. Pişmanım. Ama psikolojim malesef beni bu duruma getirdi" diye konuştu.

'UMARIM SON OLUR'
Artık sadece kendisini işine vermek istediğini belirten Nurseli İdiz, şunları söyledi: "Büyük bir borç ödedim. Devlete çok az vergi borcum kaldı. Çalışıp üretmek istiyorum. Benim lüks tutkum yok. Orta sınıf yaşamayı seviyorum. Görüntülerden sonra pişmanlık duydum. Umarım bu görüntüler son olur."

GECE TURUNDA
Çeşme'den İstanbul'a dönen Nurseli İdiz dostlarıyla birlikte soluğu Nişantaşı'nda bir kafede aldı. Keyifli olduğu gözlenen sanatçıyı basın ordusu takip etti.

Basına sitem eden İdiz, "Ben o gün çok mutsuzdum. İçki içtim ve malesef böyle bir olay geldi başıma. Adam öldürmedim" diye konuştu.

ŞAHAN'A GÖNDERME
Nurseli İdiz, Twitter'da "Nurseli İdiz'e acıyıp, onu ayıplayıp çeşitli sıfatların altına sokacağımıza, rehabilite olabileceği bir çatının altına sokmalıyız" yazan Şahan Gökbakar'a da yanıt verdi: "Onun iyi niyetinden şüphem yok ama benim rehabilite olacak imkanım var. Peki Şahan'ı neyle rehabilite edeceğiz. Vukuatlarını herkes biliyor" dedi.