Güle güle Türkbükü

Bodrum'un sosyetik koyu Türkbükü, 1 günde boşaldı! Ramazan'dan önce tıka basa dolu olan mekanlar; kutsal ayın ilk gününde bomboştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2012 Güncelleme 21 Temmuz 2012, 00:59
Güle güle Türkbükü

İÇİNDEKİLER

Sezon başından beri tatilcilere atılan kazıklarla gündemden düşmeyen Türkbükü, Ramazan'ın gelmesiyle boşaldı. 1 gün önce tıka basa dolu olan Bodrum'un sosyetik koyu; kutsal ayın ilk gününde bomboştu. Aynı koyda 1 hafta arayla çekilen fotoğraflar da; Ramazan'ın Türkbükü'ndeki etkisinin kanıtıydı. Türkbükü'nün; "halk plajı" denilen bölümü kadar sosyetik beach'lerin olduğu tarafında da tatilci sayısı en az yarı yarıya azaldı.

Türkbükü'ndeki mekan yetkilileri ise; "Ramazan'ın ilk haftasından sonra müşteri sayısının artmasını bekliyoruz" dedi. Türkbükü'nün yanı sıra Gümbet, Bitez, Ortakent ve Turgutreis'te de Ramazan'dan öncesine oranla yerli turist sayısında azalma oldu.

Yaz başından beri imza attıkları skandallarla Türkbükü'nün adını 'Kazıkbükü'ne çeviren bazı mekan sahipleri, Ramazan'ın ilk gününde deyim yerindeyse sinek avladı. Bu arada Türkbükü'ndeki mekanlar; iftar ve sahur için özel mönüler hazırladı.