İbrahim Tatlıses'ten ağır cevap

Tatlıses'in oğlu İdo, twitter'dan hem Akalın'a hem de son dönemde babası hakkında ağır eleştirilerde bulunan Erol Köse'ye cevap verdi. Demet Akalın geri adım attı...

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 02 Mayıs 2012, 16:43
İbrahim Tatlıses’ten ağır cevap

İÇİNDEKİLER

İbrahim Tatlıses, Kral TV Müzik Ödülleri'nde sahneye çıktığı sırada, kavgalı olduğu Demet Akalın'ın twitter'a "Cennet de cehennem de bu dünyada. Ne kadar büyüksün sen Allah'ım" yazması geceye damgasını vurmuştu.

Akalın'ın bu yazdıklarının gazetelere haber olması üzerine İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, twitter'dan hem Akalın'a hem de son dönemde babası hakkında ağır eleştirilerde bulunan Erol Köse'ye cevap verdi:

İMPARATOR'UN'un yani BABAMIN başarısı kimlerin canını acıtıyorsa onlara sesleniyorum :) Durun Daha Yeni Başladık !!!

YAZDIKLARIM İBO'YA DEĞİL


Demet Akalın, attığı twitin yanlış anlaşıldığı belirterek şu mesajı paylaştı; "Tatlıses'e ilet lütfen mesajımı Eyüpcüm. Acil şifalar dilediğimi de. Kastedilen, kendisi değil."

TATLISES'TEN AĞIR CEVAP

Demet Akalın'ın bu barış mesajının ardından İbrahim Tatlıses, twitter sayfasından isim vermeden şu mesajı yayınladı; "Kral TV'nin gecesinde isim vermeden ortaya bir kemik attım, köpekler hemen kendini belli edip kemiği kaptı! Kemiğe gel :))))" dedi.

İbo'nun bu ağır sözlerinin mahatabının son dönemde kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Erol Köse olduğu öğrenildi.