Evli-Mutlu-Çocuklu

Resmi olarak Duygu Ekşi ile evli olan Efe Önbilgin, yeni sevgilisi İpek Özkök ile felekten bir gece çaldı. Önbilgin, kızının annesi Deniz Akkaya ile ilgili ise konuşmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2012 Güncelleme 19 Şubat 2012, 02:42
Evli-Mutlu-Çocuklu

İÇİNDEKİLER

DALDAN DALA EFE!
Sosyetik işadamı Efe Önbilgin, çapkınlıklarıyla herkese taş çıkartıyor! Deniz Akkaya'dan kız bebek sahibi olduktan kısa süre hayatını Duygu Ekşi ile birleştiren Önbilgin'in Ekşi aşkı da kısa sürdü. Evliliği resmi olarak halen devam eden Efe Önbilgin, gönlünü ekranların güzel sunucusu İpek Özkök'e kaptırdı. Çift, önceki gece Sortie'de felekten gece çaldı.

TEK KELİME ETMEDİ
Mekandan çıkarken basın ordusunu fark eden Efe Önbilgin ile İpek Özkök, hemen içeri kaçtı. Gazetecilerin ısrarlı bekleyişi karşısında çaresiz kalan çift, Sortie'den birlikte ayrılıp aynı araca bindi. Deniz Akkaya'nın hakkında birçok iddiada bulunduğu Efe Önbilgin, ne kızının annesi Akkaya, ne halen eşi olan Duygu Ekşi ne de gününü gün ettiği yeni sevgilisi İpek Özkök hakkında konuşmadı!

* Geçtiğimiz yaz çocukluk arkadaşı Duygu Ekşi ile nikah masasına oturan Efe Önbilgin, bir erkek çoçuk sahibi olduğu bu evliliği bitirmek için dava açtı. Çiftin, boşanma davası hâlâ sürüyor. Önbilgin'in Deniz Akkaya evliliğinden de Ayşe isminde bir kızı var.


UFUK ÖZCAN