Dişten önce damak vardı

Hülya Avşar'la buluşan İbrahim Tatlıses, eski dostuyla samimiyetini kıskanan Ayşegül Yıldız'a, 'Diş yokken, damak vardı' yanıtı verdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2012 Güncelleme 19 Şubat 2012, 02:32
Dişten önce damak vardı

İÇİNDEKİLER

Kötü günleri geride bırakan İbrahim Tatlıses, Etiler'deki kebapçısında Hülya Avşar'ı ağırladı. Birlikte oynadıkları filmlerle bir döneme damga vuran İbo ile Avşar Kızı'nın buluşması; renkli geçti. Esprilerin havada uçuştuğu gecede; bombayı İbrahim Tatlıses patlattı. İbo, Avşar'ın kendisine sarılmasıyla eşi Ayşegül Yıldız'a "Beni boşayacak mısın?" dedi.

YENİ FİLM PROJESİ VAR
Ayşegül Yıldız'ın "Belli olmaz" yanıtı üzerine İmparator, sazı eline aldı: "Diş yokken damak vardı. İnsan doğarken dişi olmaz, damağı olur. İşte Hülya da o damak. Ama Ayşegül de Hülya'yı çok sever." İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar'ın kendisine; "Bir senaryo yaz, yönetmenlik yap. Birlikte film çekelim" diye baskı yaptığını açıkladı.

DEV BULUŞMA
Vurulduktan sonra Hülya Avşar'la ilk kez gazeteciler önünde bir araya gelen İbo'nun keyfi yerindeydi. Bir döneme damga vuran ikili, samimiyetleri ve esprileriyle yine gündeme yerleşti.

ELLERİYLE BESLEDİ
'Mavi Mavi' şarkısını yazdığı Hülya Avşar'la olan dostluğunun yıllardır bozulmadığını söyleyen Tatlıses, Avşar Kızı'nın elinden çiğ köfte yedi. İbo, güzel sanatçı için; "Beni kötü günümde hiç yalnız bırakmadı" dedi.

* Ayşegül Yıldız, "Sevgililer Günü'nü nasıl geçirdiniz?" diye soran gazetecilere; İmparator'un armağan ettiği pırlanta yüzüğü gösterdi.


UFUK ÖZCAN