Ateşkes

Boşanma aşamasındaki eşi Simge Tertemiz'e nefret kusan Murat Kadıoğlu, çark etti: "Özür dilerim"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2012 Güncelleme 19 Ocak 2012, 01:52
Ateşkes

İÇİNDEKİLER

Manken Simge Tertemiz ile işadamı Murat Kadıoğlu arasındaki boşanma davası yılan hikayesine dönecek cinsten... 5 aylık hamile iken Kadıoğlu ile evlenen Simge Tertemiz, "Beni dövüyor" diyerek boşanma davası açmıştı. Evliliğinin cehenneme döndüğünü belirten Tertemiz; eşinden 750 bin lira manevi tazminat ve ayda 7 bin 500 lira nafaka talebinde bulunmuştu. Kadıoğlu ise Simge Tertemiz'e şu sözlerle ateş püskürmüştü:

BİR ARAYA GELDİLER!
"Simge bana hamile olduğunu çok geç söyledi. Benden para koparmak için 'Şiddet gördüm' diyor. Bunların hepsi yalan! Simge'den nefret bile etmiyorum, ondan tiksiniyorum! Bana iftira atıyor. Zaten Simge, aileme de yakışmayan biriydi." Ancak 17 gün sonra Murat Kadıoğlu, eşiyle ilgili fikir değiştirdi. Önceki geçe boşanmak üzere olduğu Simge Tertemiz ile bir araya geldiklerini söyleyen Kadıoğlu, şöyle günah çıkarttı: "Simge çocuğumun annesi. O günlerde öfkeme yenik düşerek konuştum. Bunun için kendisinden ve ailesinden çok özür diliyorum. Kendisi benim için çok değerli."

SİMGE'DEN TİKSİNİYORUM
İşadamı Murat Kadıoğlu, Simge Tertemiz'in "Eşim beni dövdü" iddiaları için çok sert konuşmuştu: "Hamile olduğunu 4.5 aylıkken söyledi. Çocuk, nüfusuma geçsin diye mecburi evlilik yaptım. Çocuk doğunca zaten boşanacaktık. Şimdi benden para koparmak için 'Şiddet gördüm' diyor. Bunların hepsi yalan! Simge'den nefret bile etmiyorum, ondan tiksiniyorum!"


HALİL ÇİLİNGİR