Ringe çıktı

Ata Demirer'in merakla beklenen filmi 'Berlin Kaplanı'ndan ilk kareler ortaya çıktı. Demirer filmde; Almanya'da yaşayan boksörü oynuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2011 Güncelleme 05 Ekim 2011, 00:00
Ringe çıktı

İÇİNDEKİLER

Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolde yer aldığı, "Berlin Kaplanı" adlı filmden ilk kareler görücüye çıktı. Berlin'de 2 hafta süren çekimlerde; bini aşkın gurbetçi ve Alman oyuncu rol aldı. Çekimleri önümüzdeki haftalarda Türkiye'de devam edecek filmde; Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer gibi isimler rol alıyor. Bu arada Yavuz Seçkin'in "Filmimin senaryosunu çaldı" diyerek suçladığı ünlü komedyen Ata Demirer, şu açıklamayı yaptı:

SEÇKİN'E YANIT
"Berlin Kaplanı, Berlin'de boksörlük yapan gurbetçi Ayhan Kaplan'ın hikayesidir. Eyyvah Eyvah'lardaki Hüseyin Badem gibi bahsi geçen karakter ve filmdeki diğer karakterleri kendim yarattım. Yavuz Seçkin'in projesi ile filmime koyduğum isim olan "Kaplan Hayvanı" dışında bir benzerlik taşımamaktadır."

* BKM film yapımı olan ve Hakan Algül'ün yönettiği "Berlin Kaplanı", 27 Ocak 2012 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

* Berlin Kaplanı; Berlin'de geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan Ayhan'ın öyküsünü anlatıyor. Film; 'olası bir mucize ihtimali'ni mizahi bir dille konu alıyor.