İmparator ayaklandı!

Silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Ayağa kalkan İmparator hastanenin terasına çıkarak sevenlerine el salladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2011 Güncelleme 21 Haziran 2011, 03:08
İmparator ayaklandı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da kalaşnikoflu saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, uzun süren tedavisinin ardından dün ilk kez görüntülendi. Maltepe'deki Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 18 gündür tedavi gören Tatlıses, hayranlarının Babalar Günü sürpriziyle adeta ayağa kalktı.

İbo'nun dev bir posterini hastanenin karşısındaki apartmana asan grup, "Babamız" dediği Tatlıses için kurban kesip halaylar çekti. Grubun tezahüratlarını duyunca çok duygulanan İbrahim Tatlıses, doktorunun haberi olmadan hastanenin terasına çıkarak sevenlerine el salladı.

* Bıyıklarını geçtiğimiz hafta sonu kendi isteğiyle kesen ünlü sanatçıya bir koruma ordusu eşlik etti. Tatlıses, hayranlarını selamladıktan sonra yanındakilerin yardımıyla süitine döndü.

* Tatlıses'in üzerindeki dua yazılı nazarlığı dikkat çekti. Nazarlık, ünlü sanatçının şu an umrede olan ilk eşi Adalet Tatlıses tarafından kendisine gönderildi.

* Türkiye İmparator Grubu Başkanı Murat Uygur önderliğinde toplanan grup, folklor ekibiyle halay çekti.