Hollywood usulü aşk

Güzellik ve para onlara yetmiyor Hollywood'un birbirinden seksi yıldızları, sevgili ya da eşlerini elinde tutmak için her yolu deniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2010 Güncelleme 14 Mart 2010, 03:29
Hollywood usulü aşk

İÇİNDEKİLER

STRİPTİZCİ JULİA
Üç çocuğunun babası Danny Moder ile mutlu bir evlilik sürdüren Julia Roberts, 'Pretty Woman'la erkeklerin gözdesi olmuştu. İlişkide ilk günki heyecanın korunması gerektiğini söyleyen ünlü aktristen kadınlara tavsiyeler: "Çocuklar yattıktan sonra yemek masanızın üzerinizde eşinize striptiz yapın."

AZ PARAYLA, SEKSİ BİR ANNE OLUNABİLİR
Son eşi Marc Anthony'dan ikiz bebek sahibi olan Jennifer Lopez, anne olduktan sonra işlerin değiştiğini söylüyor. "Marc'la bebeklerimizle vakit geçirmek en büyük keyfimiz" diyen seksi yıldız, anne olan kadınlara şunları öneriyor: "Evli olmak, kendinizle ilgilenmemek anlamına gelmez. Çok para harcamadan en azından uyumlu ve hoş görünmenin yollarını bulabilirsiniz."

BIRAKIYORUM, HAYATINI YAŞIYOR
Güzel yıldız Jennifer Love Hewitt, özgürlüğün aşkı canlı tuttuğuna inananlardan. Ünlü aktris, erkek arkadaşına kesinlikle karışmadığını söylüyor ve kadınlara da aynı şekilde davranmalarını öğütlüyor: "Bırakın sevgiliniz ya da eşiniz arkadaşlarıyla maça gitsin, dışarı çeksin. Onu sıkarsanız sizden kaçar."

TERAPİSTE GİTMEK KABUS OLMASIN
Çocuklarının doğumunun ardından eşi Ben Affleck'le cinsel problemler yaşadığını itiraf eden Jennifer Garner, sorunları aşmak için terapistten yardım almış. Yıldız, "Seks hayatınızı canlı tutmak için eşinizle ev yerine otelde bile buluşabilirsiniz" önerisinde bulundu.

BIRAKIN SEVGİLİNİZ ARKADAŞINIZ KALSIN
Eşlerin birbirlerini seks partneri gibi arkadaş gibi görmeleri gerektiğini savunan Jessica Alba, "Ben eşimle her şeyi birlikte yapıyorum. Birlikte maçlara bile gidiyor, aramızdaki bağı güçlendiriyoruz" dedi.

JENNİFER LOPEZ FOTOĞRAFLARI

TÜRKİYE'NİN EN MEDYATİK KADINLARI

TÜRK POPUNUN SEKSİ ANLARI!

DİZİLERİN KÖTÜ KADINLARI

BU DİZİYE PORNO DEDİLER!

ÜNLÜLERİN NOSTALJİK BENZERLERİ