Orada bebek var

11 Nisan'da Takvim Çağla Şikel'in ikinci kez hamile olduğunu yazdı. Önceki gün bir defileye çıkan Çağla, 'Bebeğimin cinsiyeti belli ama şimdilik söylemem' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2009 Güncelleme 02 Haziran 2009, 00:24

İÇİNDEKİLER

Gözden kaçmadı
Geçtiğimiz yaz Emre Altuğ'la dünyaevine giren Çağla Şikel, Aralık ayında hamile kaldı. Hamileliğinin ilk ayında düşük yapan Çağla, yıkılmıştı. Nazar korkusundan ikinci hamileliğini eşinden bile saklayan güzel mankenin, sırrını Takvim 11 Nisan'daki manşetiyle açığa çıkartmıştı. Çağla'nın eşiyle rol aldığı reklam filminin tanıtım toplantısındaki şiş karnı objektiflerimizden kaçmamıştı.

Artık temkinli!
Ve aradan 1 buçuk ay geçti, Çağla Şikel hamileliğiyle ilgili konuştu. Özden Gelinlik Modaevi'nin defilesine çıkan Çağla, doktor izniyle 8 kiloluk gelinlik tanıttı. Karnının şiştiği görülen manken, "İlk bebeğimi kaybettiğim için daha temkinliyim. Bu hamileliğimde az çalışacağım. Nazara inandığım için hamileliği Emre'den bile sakladım. Bebeğimin cinsiyeti belli ama söylemeyeceğim" dedi.

Saklamayı çalıştı ama olmadı!

İkinci kez hamile kaldığını herkesten saklamak için ant içtiğini söyleyen Çağla Şikel'in sırrını Takvim ortaya çıkartmıştı. Şikel, haberi yaptığımız dönemde hamile olduğunu itiraf etti.