İntiharı dinletti

Telefonda nişanlısıyla tartışan genç polis, konuşma sürerken beylik tabancasıyla intihar etti. Genç kız, silah sesiyle dondu kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2010 Güncelleme 04 Temmuz 2010, 03:23
İntiharı dinletti

İÇİNDEKİLER

Nişanlı gençlerin tartışması ölümle sonuçlandı. Antalya Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 1.5 yıllık polis memuru Ali Kocaçöğür (28) gece saatlerinde Çanakkale'deki nişanlısı B.U. ile telefonda konuşmaya başladı. Konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışmada aşırı derecede sinirlenen Ali Kocaçöğür, bir anda beylik tabancasını kafasına dayadı. Bu sırada konuşmaya devam Kocaçöğür, kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Telefonda silah sesini duyan B.U. şoka girdi. Bir süre sonra kendine gelen genç kız durumu polise bildirdi. Bunun üzerine verilen adrese hemen polis ekipleri sevk edildi.

EKİP OTOSUYLA HASTANEYE
Genç polisin evine gelen arkadaşları kapıyı çalarak bir süre açılmasını bekledi. Kapının açılmaması üzerine olay yerine çilingir çağrıldı. Kapı açılınca içeriye giren Kocaçöğür'ün meslektaşları arkadaşlarını kanlar içinde buldu. Talihsiz genç ekip otosuyla hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Kocaçöğür kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç polisin şark görevi nedeniyle Van'a tayini çıktığı, temmuz ayının sonunda yeni görev yerine gideceği öğrenildi. Bu arada Kocaçöğür'ün Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği'nden mezun olduğu belirtildi.