Evinin kadını net'in seks ikonu

Ev kadınları sanal alemde striptiz yaptıran çeteye üye olup, eşlerinden gizli MSN'de müşterilere erotik danslar yaptı. 60 kişilik çete çökertildi, bin kadın ise sorguda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2010 Güncelleme 17 Haziran 2010, 00:00
Evinin kadını net’in seks ikonu

İÇİNDEKİLER

'Bugün ne yemek yapacağız' diye kara kara düşünen bazı ev hanımları, "Bugün kime striptiz yapacağız" diye düşünür oldu! Skandalı, İstanbul polisi tarafından yapılan "Sanal alemde striptiz" operasyonu ortaya çıkarttı. Bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, önceki gün 19 ilde 65 ayrı adrese baskın düzenledi. Operasyonda 60 kişilik sanal striptizci çetesi çökertilirken, yaklaşık bin kadın sorguya alındı. Çete üyelerinin sorgudaki ifadeleri ise çetenin çalışma şeklini deşifre etti. Buna göre, sanal striptizci sitelerinin işletmecileri, modellere internette verdikleri iş ilanlarıyla ulaşıyor. Bilgisayar kullanıcıları, internet sitesindeki formu doldurduktan sonra işe başlamış oluyor. Modeller ise ev hanımı ve üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Eşlerinden habersizce siteye üye olan kadınlar yüzleri görünmeden webcam karşısında striptiz yaparak gelir elde ediyor. Müşteriler ise davet edildikleri siteye girdikten sonra TL-kontör karşılığında canlı striptiz izleme fırsatı buluyor. Yüklenen kontör miktarı arttıkça, model daha çok soyunuyor.

AYLIK 10 BİN KAZANÇ
Sanal striptiz soruşturması kapsamında, 8 internet sitesi hakkında inceleme başlatıldı. Çetenin ayda 10 bin TL kazandığı, MSN'de striptiz yapan kadınların ise ayda 3 bin TL gelir elde ettikleri öğrenildi. Zanlılar hakkında, "müstehcen görüntü yayınlamak" suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.