Takip ettiği eşini otelde bastı

İzmir'de karısının davranışlarından şüphelenen adam, akrabasına takip ettirdi Eşinin aşığıyla otel odasında olduğunu öğrenince polisi arayıp baskın düzenletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2010 Güncelleme 14 Haziran 2010, 03:18
Takip ettiği eşini otelde bastı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de, filmlere taş çıkartacak bir ihanet yaşandı. Konak'ta 15 yıllık evli ve iki kız çocuğu babası Murat B. eşi Elif B.'nin internette fazla zaman geçirmeye başlaması ve cep telefonundan kendisinin tanımadığı erkeklerle konuşmasından kuşkulandı. Karısının kendisinden bir gece eve gelmeyerek sokakta dolaşmasını istemesi üzerine Murat B.'nin şüpheleri iyice arttı. Eşine bir gün dolaşması için izin veren talihsiz koca Murat B., akrabası Müslüm A.'yı arayarak durumu anlattı ve karısını takip etmesini istedi. Müslüm A. da bir dedektif gibi genç kadını adım adım takibe aldı.

Genç kadının bir otele gittiğini ve burada S.K. (33) adlı erkekle buluştuğunu gören Müslüm A., durumu hemen Murat B.'ye bildirdi. Murat B. de polisi arayarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise savcılıktan aldıkları izinle otele baskın düzenledi. İkisi de evli olan Elif B. ile İstanbul'dan gelen iç mimar S.K. gözaltına alındı. İfadeleri alınan Elif B. ve sevgilisi S.K., serbest bırakıldı. Elif B.'yi takip eden Müslüm A. ise "Elif, bir adamla samimi şekilde oturdu ve daha sonra birlikte otel odasına çıktılar. Ben de hemen Murat ağabeyi aradım" diye konuştu.