Ege'nin efendisi Karşıyaka

PTT 1.Ligi'nde zirveye oynayan Manisa, Perovic'le öne geçti. Ancak Kaf-Kaf Cafercan ve Ahmet'le skoru 2-1 yaptı. Manisa eşitliği sağlasa da Caner'in golü Karşıyaka'yı zafere taşıdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2014 Güncelleme 16 Şubat 2014, 00:47
Ege’nin efendisi Karşıyaka

İÇİNDEKİLER

PTT 1.Ligi'nde nefesleri kesen Ege derbisinde Karşıyaka kendi saha ve seyircisi önünde zirveye oynayan Manisaspor'u 3- 2 yenmeyi başardı. Heyecan dolu karşılaşmada 2 takım da açık bir futbolu sergilerken maçın 21. dakikasında Perovic deplasmanda Manisaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra evsahibi Karşıyaka daha atak bir futbol sergilerken Manisaspor öncelikle skoru korumaya çalıştı. Devre Manisaspor'un 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Maçın 2. devresinde özellikle son 25 dakikada tempo yüksekti. Karşıyaka 66'da Cafercan'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. 73'te de Ahmet Yeşil-Kırmızılı takımı 2-1 öne geçirdi.

SON SÖZÜ KARŞIYAKA SÖYLEDİ

Karşıyaka galibiyet sevincini uzun süre yaşamadan Manisaspor 75'te Abdülkadir'le skora yeniden denge getirdi: 2-2. Bu dakikadan sonra 2 takım da hücumu düşünen bir futbol tercih etti. 86'da Caner attığı golle zorlu maçta galibiyeti Karşıyaka'ya getirdi.