Diş macununu ortadan sıkmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 08 Ocak 2015, 13:42
Diş macununu ortadan sıkmak

İÇİNDEKİLER

Genelde evli çiftlerde erkeklerin yaptığı eylem olarak görünsede kadınların da yaptığı görülüyor. Genelde tartışma böyle başlar; -Bu ne aşkım Allah rızası için söyle bana. - Macunn. - Ne macunuuu yaaa. - Lahmacun değil heralde diş macunu. - Diş macunu olduğunu biliyorum elbette. Ama bu diş macunun da olağanüstü bir durum yok mu? - Valla anti tartar galiba. - Tartar tartar ama ben seni artık tartamıyorum. - Ne diyon ya aşkım sen yaa. Sadete gel. -Ya kaç kere diyorum Ali dibinden sık. Ortasından sıkma diye. - Heee. Ne olmuş ya bu kadar yaygaraya ne gerek var. Hem ortadan sıksam canı mı sıkılır. -Yaygara dedinde onu da diyim. Diş suyu ile gargara yapıyorsun ya. Kapağını iyice yıka Allah aşkına yüz defa söyledim. Üç yaşında çocuk gibisin. -Ya fırçalamasam sorun fırçalasam ayrı bir sorun. Fırçalamayım bütün sorun ortadan kalksın. -Ya iğrençssin. Sakın fırçalamadan yanıma yatarsın atarım yataktan. Ortadan sıkmak sinir yıpratır, bunun bir sonu da var dı mı niye illa ortasını bulursun sıkarken... Hadi sen sıktın, senden sonraki alıp onu en alttan sıkıp düzeltmekle uğraşacak... Sabah sabah uykulu gözler ve minimum değer serotoninle bu uğraş cinayet bile işletir.

Bilge

Dağ başında yalnız yaşayan ama bilge mi bilge bir kişiden feyz almayı alışkanlık haline getiren, ancak dağ başına inip çıkmaktan usanan bir grup müridi bir gün bilge kişiye; - Üstat, artık sen de şehre inip aramıza karışsan, daha fazla birlikte vakit geçirip, senin o engin bilgeliğinden daha çok faydalansak, derler.
Bilge kişi, önce sakalını sıvazlar, sonra ellerini saçlarının arasından geçirip, müritlerine doğru dönerek; - Ben bunu biraz düşüneyim, der ve dalgın dalgın tuvalete doğru gider. bir süre sonra tuvaletten çıkıp, bir yandan belindeki kuşağını sarıp sarmalarken kendini merakla bekleyen müritlerinin yanına gelir ve - Ben tuvalette iken tuvaletime danıştım; tuvaletim bana "ben ki daha 2 saat önce al mı al, güzel mi güzel bir elma idim, insan içine girdim bak ne hale geldim" dedi; mamafih şehre inmek bana uymaz dostlar, der

Parmak

Temel oğluna parmakların isimlerini öğretiyormuş."bak uşağum bu baş bu işaret bu orta bu yüzük ve buda serçe parmak. anladın mı?".
Oğlu kafasını sallayarak hayır demiş. temel bir kez daha anlatmış ve tekrar sormuş " anladın mı uşağum?". çocuk tekrar hayır demiş. bir daha bir daha derken en sonunda çocuk anladım deyince temel elini sallayarak "bak bakalım bir de karıştırarak sorayım" demiş.