Aşkııııımm şen kapayt!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2014 Güncelleme 02 Aralık 2014, 00:34
Aşkııııımm şen kapayt!

İÇİNDEKİLER

-Hadi aşkım geç oldu artık kapatalım istersen sabah iş var. - Ne yani aşkım hemen kapatmak mı istiyorsun? - Aşk olsun bitanem. Seni düşündüğüm için söyledim. - Biliyorum aşkım evet çok geç oldu şaka yaptım zaten. - Kapatamıyorum sen kapat.... - Şen kapayt ama (Bebek taklidi ile) - Şen kapayt (Erkekte bebek taklidine girdi iğrenç) - Banane işte şen kapayt. - Tamam o zaman aşkım seni seviyorum iyi geceler. - Kapaytıyo muşun aşkitom. - Kapatayım yoksa sürecek böyle. - Kapat kapat suratıma kapat. - Ya ne alaka be. Kapatamıyoruz ben kapatıyım dedim. - Neden sen kapatıyorsun? - Bilmem birisi kapatsın işte. - Bana niye bırakamıyorsun. Ben kapatacaktım belki. - Kapat o zaman. - Kapatmıyorum ne olacak? Suratıma mı kapatacaksın? - Ya aşkıım ciddi misin sen? - Çok ciddiyim. Bi tavırlar hemen telefonu kapatma sevdası. Sen değiştin bak sana söyleyeyim bu böyle gitmez. - Ne yaptım yahu? Allah Allah! - Tamam hadi ya ben seni anladım. - Ne anladın Allah aşkına anlatsana. - Tamam neyse. - Ya ne güzel konuşuyorduk. Ne oldu birden ya. Enteresansın. - Sensin enteresan. - Allah Allah! - Bizim tarla. - O ne ya? - Ne biliyim annem derdi. Aman neyse işte.
Sen bu kadarsın işte. - Ne diyorsun ya kafayı mı yedin? - Sen yemişsin kafayı. - Yedirttin kafayı bana. Saçmalıyorsun. - Ha şimdi saçmaladık he! - Ya kapat kapat artık. - İyi kapatacam telefonu bir daha arama beni. - Ya konuyu kapat dedim.
Hey Allahım ya.
- He he anladım ben seni. - Neyi anladın yaaa çıldıracam. - Hepiniz böylesiniz işte. - Ya hepeniz derken eski sevgilin mi geldi aklına. Özledin mi? - Hee özledim ne yapacaksın. - Kapaaaat lan kapat lannn telefonu çıldırttın beni. - Düüütttt - Aaaaa kapattı!..

BALIK AVI

Temel dünya turuna çıkar ve yolu Kanada'ya da düşer. Kırk yılda bir Karadeniz'de hamsi avlamaktan daha değişik bir fırsat çıktığını düşünerek buz tutmuş bir gölde, buzu kırıp balık tutmaya özenir ve işe koyulur.
Tam buzu kıracakken, insanın içini titreten bir ses duyulur:
- Oğlum burada balık yok!
Temel az öteye gidip yeniden buzu kıracakken ses yine gürler, - Burada balık yok dedim sana...
Temel'in eli ayağı titreyerek seslenir:
- Allahım, sen misun yoksa?
Ses yeniden duyulur, - Hayır oğlum, ben buz hokeyi stadının spikeriyim.

KIZILDERİLİ

Kızılderili eczaneye girer:
- Var bizim büyük şef ama yok kaka.
Eczacı bir an düşünür ve şefin kabız olduğuna karar verir ve hemen bir kabız sökücü verip gönderir. Kızılderili ertesi gün yine gelir: "Var bizim büyük şef ama yok b.k." Eczacı hayret eder ama biraz daha kuvvetli bir ilaç verir. Ertesi gün yine aynı adam gelir:
-Var bizim büyük şef ama yine yok kaka.
Eczacı sinirlenip en kuvvetlisinden iki kutu verir ve "Hepsini içsin" der. Ertesi gün Kızılderili yine gelir:
- Var bizim büyük kaka ama yok şef!!

ALKIŞLIYORUM

"Oğlum ödevinin bu kısmını neden yapmadın?" diye çıkışıyorum, açık sözlü doğrucu öğrencim cevap veriyor:
Öğretmenim annem orasını anlayamadı, yapamadı...