Melek olmak ister misiniz?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2014 Güncelleme 19 Kasım 2014, 02:28
Melek olmak ister misiniz?

İÇİNDEKİLER

Arkadaşlar bugün alışılmışın dışında bir yazı yazacağım. Aslında yine güleceksiniz fakat bu sefer ben değil Türkiye İyilik Melekler'i sizi güldürecek. Nasıl mı?
Çünkü hala birilerinin içimizde kalan iyilik kırıntılarını doğru yönde kullandığını görmek yüzümüzde tebessüm oluşturacak. Onları en iyi kendileri anlatır. Bakalım Türkiye İyilik Melekleri kimdir onlardan dinleyelim. "Anne olmak için illa doğurmak mı gerek? Sokaklar çocuk doğurur mu hiç?
Bu kadar çocuğun sokakta ne işi var o zaman?
Bizden farklı bir selam bugün, anne olan tüm banklara, baba olan bahçelere, ağaç altlarına çiçeklere, bizden selam olsun. Yüreğimiz sizinle çocuklar...
Gücümüz yettiğince BİZ VARIZ … Tamamen gönüllülerden oluşan topluluğumuz İstanbul merkezlidir.
Başka bir yerde şubesi yoktur. Resmi bir dernek olan "İYİLİK MELEKLERİ DERNEĞİ " sadece çocuklara yardım etmek için kurulmuştur.
Amacımız; öncelikli olarak öksüz ve yetimlere, çocuk olmaya hakkı olmayan çalışan çocuklara, bir nebze de olsa yardım etmek... Bize başvuru yapılan ya da bildirilen aileleri inceliyor, gerekli ziyaretler yapıldıktan sonra elimizden geleni yapıyoruz.
Bunların hepsi tamamen gönüllülük esasına dayalı bir şekilde yapılıyor.
Aktif olarak Türkiye'nin her yerine ulaşan geniş bir ağımız bulunmaktadır.
Grubumuzun hiçbir siyasi yaklaşımı yoktur. "Hayrın siyaseti olmaz" grubumuzun felsefesidir. Herkes aramızda bulunabilir. Bunun için herhangi bir özellik taşımanıza gerek yoktur. Hiçbir şey yapmadan derneğimize sadece üye olup tüm etkinlikleri takip edebilir, nasıl ne şekilde yardımlar yapılıyor resmi evrak takipleri üye olarak yapabilirsiniz. Üye olmanızdan mutluluk duyarız. "İnsan sevmeye başlayınca, yaşamaya da başlar..." Shakespeare Bence sizde facebook'ta arama kısmına Türkiye İyilik Melekleri yazarak ya da turkiyeiyilikmelekleri.org adresine girerek, yok olmadı illa konuşacağım derseniz +90 212 243 22 23 +90 212 243 22 24'den ulaşabilirsiniz.
Haydi siz de melek olmaya ne dersiniz?