Topukluyu ustaca kullanan kadın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2014 Güncelleme 24 Ekim 2014, 00:00
Topukluyu ustaca kullanan kadın

İÇİNDEKİLER

Yıllarını topuklu ayakkabılara vermiş kadındır. kalın topuklardan ince topuklara geçiş yaptıktan sonra gerçek mutluluğu bulmuştur.
İstediğinde tüm duygu durumunu belli eder.
Agresif halini ofis arkadaşlarına belli etmek istiyorsa yeri öyle bi döver ki herkes bilgisayarına odaklanır.
Seksi bir erkekle iletişim halindeyse o ayakkabı vücudun bir parçası olur ve melodik seslerle tahrik etme kapasitesi birden yükseliverir. Çıkan ses asaletinden susan kadının sözcüsüdür.
Topuklu ayakkabıyı ustaca seçebilen kadındır. Topuk ve ayak ön tabanı arasındaki mesafe ve eğimi uygun seçmelidir. Ön taban için silikon yastıklardan da destek alındığında kabasaba düz ayakkabıları artık geride bırakmışız demektir...
Hele bir de bunun topuklu ayakkabıyla araba kulannanı vardır ki takdire şahandır.
Pedalları ayağının ucuyla kullanmaktadır.
Pedal hassasiyeti yüksek, ayakta yorulma (Özellikle de desteksiz yukarıda durma derdi daha yüksek olan sağ ayakta) daha azdır, lakin ani pedal değiştirmelerde (ani fren gibi) problem yaşanması muhtemeldir.
Bazıları ise sanıldığının aksine, bu hatun modellerinin hepsi arabaya topuklu ayakkabıyla binmesine rağmen, arabayı topuklu ayakkabıyla kullanmazlar. Bir çoğunun arabasında, sağ koltuğun altında bir çift düz anane terliği cinsi bir takım yedek malzemeler bulunur. Biner binmez topuklu ayakkabıları çıkarır, hem rahat, hem de güvenli bir yolculuktan sonra hemen inmeden biraz önce yine hop hop ton ton şeklinde topuklu modele geçerler.
Topuklu ayakkabı zerafettir. Giyiniz mutlaka hanımlar.

Maymun
Temelcik hayvanat bahçesinde maymun kafesinin önünde,
-Anaa, şu maymun şu adama ne kadar penzeyi.
-Suss, oyle şey denur mi hiç.
-Niye, maymun mu kızayi?

İnsan kaynakları
Amerika birleşik devletlerinde, tröst noktasına gelmiş bir yazılım şirketinin insan kaynaklarındaki bir iş görüşmesidir:
-"İş için başvuranlara aynı soruyu soruyorum hep"
-"Bir tilkiyle iki tavuğun var.
Irmakta karşı kıyıya geçireceksin. Her kerede kayığa sadece birini alabilirsin.
Tilki yalnız kalırsa tavukları yer..."
-"Hmmmm. Hayat sigortası yaptırır, tavukları kızartır yer, suçu tilkiye atarım."
-"Bu gün başlayabilir misin?"

Alkışlı Yorum
Patlıcan şerit halinde kızartılıp eti saracağı için büyük patlıcanlara ihtiyacım olacaktı, boşuna gidip dönmeyeyim diye manava telefonda, "Abi, kocaman patlıcan var mı böyle Enn, ennn, en büyük olanından ama?" diye ayrıntı da verdim.
Bence Allah belamı versin!