Kalın kaşlı olmanın avantajları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2014 Güncelleme 28 Eylül 2014, 02:07
Kalın kaşlı olmanın avantajları

İÇİNDEKİLER

İstediğiniz kaş şeklini yaptırabilirsiniz. İnce kaştaki gibi kısıtlı değildir seçenekleriniz. Kel kalınca kaşları arkaya doğru tararsınız. Cımbızla uğraşmazsın direk traş makinesi kullanırsın. Kışın ıyidir kalın kaşa sahip olmak soğuktan korur.
Ohh misss gibi... Kaşlarınıza jöle sürebilir, istediğiniz şekli verebilirsiniz.
Sıkıldığınızda 3'e bile vurdurabilirsiniz isterseniz. Tozdan yağmurdan etkilenmezsiniz. Bir avcı için dom dom kurşunun kaşlarınız arasına isabet ettirmesi daha kolaydır. İdo Tatlıses'in akrabası numarası yapabilirsiniz. Çölde gözünüze kum kaçmaz. Gözlerinizin üstü üşümez. Gözünün üstünde kaşı var bahanesinin hakkını verirsin. Alnını kapatır ve orada çıkabilecek sivlcelerini kamufle edersin. Güneş gözlüğüne para vermezssin.

Deli

Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim,bir delinin oturmuş,birşeyler yazdığını gördü:
-Kolay gelsin ne yazıyorsun?
-Mektup yazıyorum efendim.
-Yaaa..Kime yazıyorsun?
-Kendime..
-Peki ne yazılı mektupta??
-İlahi doktor bey,deli misiniz siz. Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim.

Doktor

Babasıyla birlikte hastaneye giden çocuk sıra bekledikten sonra doktorun muayene odasına girmiş Doktor -Hasta kim?
Baba -İşte çocuğumdur doktor bey, der Doktor çocuğu alıp suratına 2-3 dk hiç muayne etmeden baktıktan sonra ilaçlarını yazmaya başlamış Babada hemen atılıp demiş ki -Ulan doktor bey bir daha kine çocuğun vesikalık fotoğrafını getirim ona bakarak muayene edersiniz, demiş!.

Şoförsüz arabanın gizemi

Bir adam, karanlık ve fırtınalı bir gecede, yol kenarında otostop çekmektedir. Fırtına o kadar şiddetlidir ki, bir metre ilerisini zor görür.
Birden, yaklaşan bir otomobil fark eder, otomobil bizimkinin önünde durur.
Eleman kendini arabaya atar ve hemen kapıyı kapatır, sürücüye döndüğü anda irkilir.
Direksiyonda kimse yoktur!
Araba yavaşça hareket etmeye başlar. Adam şoktadır, yola bakar ve ileride bir viraj görür.
Dua etmeye başlar... Viraja girmek üzereyken, direksiyonda bir elin belirdiğini ve arabanın virajı döndüğünü görür. Kafayı sıyırmak üzeredir, sonraki birkaç virajda da aynı el arabayı yönlendirir !
Adam donup kalmıştır...
Cesaretini toplamaya çalışır ve kendini arabadan dışarı atıp, en yakın kasabaya doğru koşmaya başlar. Kasabaya girdiğinde hala şoktadır. Bir bara dalar ve iki kadeh tekila isteyip, ağlayarak olanları oradakilere anlatmaya başlar.
Ortalığı bir sessizlik kaplar...Bir saat kadar sonra, aynı bara iki kişi girer.
Girenlerden biri bizim elemanı görür görmez yanındakine döner ve şöyle der : "Bak Pepe, biz arabayı iterken binen herif buydu işte!"