Kızların sorduğu anlamsız sorular

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2014 Güncelleme 26 Temmuz 2014, 00:07
Kızların sorduğu anlamsız sorular

İÇİNDEKİLER

Ben çok kilo alsam beni gene sever miydin... Beni seviyor musun? Yoksa beni sevmiyor musun? Beni ilk gördüğünde üstümde ne vardı? Biz hiç ayrılmayacağız di mi? Neden oraya gidiyosun? Kim var yanında? Benimle evlenmeyi düşün müyorsun değil mi? Sence gerçekten güzel miyim? Güzel olmasan yine benimle olur muydun? En çok neyimi beğeniyorsun? En çok neremi beğeniyorsun? Benden önce kaç kişiye daha bu sözleri söyledin? Maç 1-1 biterse nolur? Yani kim kazanır!!!??? Telefonun neden kapalı? Ben mi daha güzelim, eski sevgilin mi? Neden onla bitti? Nasılım beğendin mi?? Şu geçen kıza bak ne kadar güzel dimi? Benim hakkımda ne düşünüyorsun? vs. Neden böyle yapıyosun??
Ama sen eskiden böyle değildin... Neden böyle yapıyosun??
Ama sen eskiden böyle değildin... Salak mısın? Aptal mısın? Canım feste durumuna gülücük koyan kız kim? Özledin mi beni? Neden bana bu kadar iyi davranıyorsun?

İKİ SARIŞIN
İki sarışın yolda yürürken yerde bir makyaj aynası gözlerine ilişir. İlk sarışın kapağını açar ve bakar: "Resimdeki yüz bana çok tanıdık geldi şekerim..." der. Sıra ikinci sarışındadır, aynayı arkadaşının elinden çekistirir ve şöyle der: Tabii ki tanıdık gelecek aptal, bu benim...

ZEKA
Küçük Mahmut derslerine çok iyi çalışıyordu, sonuç olarak da daima sınıfın birincisiydi.
Babasının bu işe çok sevindiğini söylemeye gerek yok. O akşam da oğlanın getirdiği pekiyilerle dolu karneyi gözden geçirdikten sonra, hafifçe öksürerek genzini temizledi ve besbelli, bu çocuk zekasını benden almış, dedi. Anne bunun üzerine, ona şüphe yok, diye cevap verdi.
Zira benim zekam yerinde duruyor.