Koca tipleri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2012 Güncelleme 19 Mart 2012, 00:00
Koca tipleri

İÇİNDEKİLER

Ispanak sadece sağlıklı bir besin değildir. Ispanakla koca tahlili de yapabilirsiniz. Nasıl mı? İşte size bir yöntem. Kadın, akşam işten çıkar, çocuğunu yuvadan alır. Birlikte markete gider ve ıspanak alırlar. Koştura koştura eve dönerler. Akşam yemeğine kısıtlı zaman kaldığından hazırlıklarını hızlandıran kadın bir yandan da çocuğunun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir. Yemek hazır sofra tamamdır.

O DA NE ? ISPANAĞIN YANINDA OLMAZSA OLMAZI YOĞURT YOK!
Henüz eve gelmemiş koca aranır ve gelirken ıspanak alması rica edilir. İşte kocadan kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin. (Laçkalaşmış koca)
2) Çok üzgünüm, ben geç geleceğim. Tühhh! Ispanak da yoğurtsuz olmaz ki. Ee yoğurt getirip kapıdan bırak1ıp hemen döneyim. Toplantıyı kaçırmak olmaz. Aman aman, dağlara taşlara.. İşten atılırım, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız. (Aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca. Ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3)Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor. Dıııııttttt.... (Aldatan koca tipi olması olası)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın?! (Kazma tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak? Başka bildiğin bir yemek yok mu? (kalas tipi koca)
6) Tamam alırım. (Monotonlaşmış koca)
7) Tamam, alırım. başka bişey lazım mı? (Normal koca)
8) Tamam hayatım, alırım. Başka bir isteğin var mı? (Olması gereken koca)
9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan ya dışardan yemek söyleyelim ya da dışarda yiyelim. (Süper koca)

BU İKİ MADDEYİ İYİ ÇALIŞIN.
OLAĞANDIŞI 1 DURUM
1) Kadın akşam eve gelir, buzdolabından dün akşam yapılmış yemeği çıkartır. Açar, bakar ve ıspanak olduğunu görür. Ama dolapta yoğurt yoktur. Kocasını arar " Ispanağı yapmışsın ama yoğurt almamışsın unutma gelirken getir"

ALKIŞLI YORUM
Cumartesi akşamı evimizin otoparkından arabamız çalındı. Pazar sabahı durumu fark edince hemen bölgemizde bulunan karakola gittik. Müracaat ettiğimiz karakolun amiri tarafından içinde bulunduğumuz durumu tek cümleyle açıklayan akıllara fikirlere zarar teşhisi aynen aktarıyorum: "Şimdi çalınan arabanız Mercedes; eğer bu çalışırak helal parayla kazılan bi arabasaysa üzülmeyin geri gelir yok, eğer helal parayla alınmamış bi arabaysa yapacak bi şey yok. Haydan gelen huya gider.´ Bu cümlenin üzerine ne mi yaptık? İşimizi Allah'a havale edip karakoldan çıktık

TEMEL'İN İDAMI
Temel, Amerika'ya gider ve orada bir Fransız bir de Amerikalı arkadaş edinir. Ne olursa olur, üçü beraber ciddi bir suç işlerler. Durşmaları olur ve mahkeme üçüne de ölüm cezası verir. İnfaz şekli önce Fransız'a usulen sorulur; Fransız: "Bizde giyotin gelenektir, şerefi vardır" der ve kafası gider. Amerikalı'ya sorarlar; "Bizde elektrikli sandalye gelenektir" der. Oda elektrikli sandalyeye bağlanır ve ölür. Sıra Temel'e gelir. Temel, düşünür ve... - AIDS'den ölmek istiyorum der. Herkes şaşırır. Doktorlar şırınga getirirler ve AIDS mikrobunu Temel'e enjekte ederler. Karadeniz'den gelen hemşerileri sorar: - Temel nettin? Temel cevap veririr: - Çakturmayin üzerimde prezervatif var...