Vatan Şaşmaz'la ilgili yorum Pınar Altuğ'u çıldırttı

Pınar Altuğ, Instagram'dan mutlu anlarını paylaşınca, "Cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ı çabuk unuttu" yorumları geldi. Altuğ, bu yorumları görünce çıldırdı.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 09 Eylül 2017, 12:51
Vatan Şaşmaz’la ilgili yorum Pınar Altuğ’u çıldırttı

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 2 hafta önce Filiz Aker'in cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın'daki rol arkadaşlarını derinden üzmüştü. Mutlu anlarını paylaşan Pınar Altuğ'a tepki gelince, ünlü oyuncu resmen çıldırdı.

"VATAN'I NE ÇABUK UNUTTUN"

Takipçisinin "Vatan'ın acısını ne çabuk unuttun" yorumuna Pınar Altuğ şöyle cevap verdi: "Acı ve yas göstermelik bir şey değildir. Hayat devam eder ama arar ara kalbiniz sızlar" diye karşılık verdi.

"ÜZÜNTÜ GÖSTERMELİK DEĞİLDİR KALPTE YAŞANIR"

Fotoğrafa bir başka takipçisi "Tırnaklar ojeli saçlar açık cenazeye geldi fotoğraf koysa ne olacak" dedi. Pınar Altuğ takipçisine cevaben "Ben cenazeye namaz kılmaya değil arkadaşıma veda etmeye gittim, ne giydiğimin ne yaptığımın hesabını kimseye vermem,siz kim olarak bu yorumu yapabiliyorsunuz onu anlayamadım.Beni sevmiyor,beğenmiyor olabilirsiniz saygı duyarım ama o zaman da sayfamda işiniz ne diye sorarım malum şahsi sayfam. Bu arada uzuntu göstermelik değildir kalpte yaşanır!" dedi.