Aleyna Tilki tüm dünyaya rezil oldu

Giriş Tarihi 02 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 02 Eylül 2017, 15:23
Aleyna Tilki tüm dünyaya rezil oldu

İÇİNDEKİLER



Yaptığı açıklamalarıyla bir anda gündeme gelen Aleyna Tilki, 2016 yılında paylaştığı fotoğrafıyla yine haber olmayı başardı.



Sosyal medya hesabından Alman fotoğrafçı Frauke Hagen'in 2015 yılında çektiği fotoğrafı kendisiymiş gibi paylaşan Tilki, bunun ortaya çıkmasının ardından paylaşımını hemen sildi.



Aleyna'nın bu alıntısı ise Alman fotoğrafçı "Türk popstar fotoğrafımı çalmış" açıklamasının ardından ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu hırsızlığın ardından Tilki'nin takipçileri şarkıcıya kendi şarkısıyla yanıt verdi; "Çaldığın o fotoğrafı yerine koy lütfen." Tilki, bunu ilk defa yapmıyor. Son şarkısı 'O Sen Olsan Bari'nin klibinin de çalıntı olduğu ortaya çıkmıştı. Aynı şekilde bir dergi için kameralar karşısına geçerek fotoğraf çektiren Tilki, Hande Erçel'le aynı kıyafeti giyerek aynı pozlar vermiş ve pişti olmuştu.

Alman gezgin Frauke Hagen tesadüfen keşfettiği bu durumu kendi duyurdu. Fotoğrafları story'sinde "Görünen o ki bir Türk popstar benim iki yıl önce Kanada'da yaşarken çektiğim bir fotoğrafı çalmış. Neler oluyor?" notuyla paylaştı.


Bu fotoğrafın ardından şarkıcının aslında bu işi pek çok defa yaptığı fark edildi.


Kendisine fiziksel olarak çok benzeyen İngiliz yaşıtı Florence Rose'un fotoğrafını kullandığı ortaya çıkınca, genç kızın profili bir anda Türklerle doldu.


Bu ilgi karşısında hesabını kilitleyen genç kız, takipçileriyle "Bütün gün bu Türk şarkıcıya benzediğime dair yüzlerce mesaj aldım. Ben benzediğimi düşünmüyorum. Siz?" mesajını paylaştı.

Aleyna Tilki'nin profilinden aldığı fotoğraf ise bu. Fotoğrafı bu şekilde, bir arkadaşını etiketleyerek paylaşmış.