Nikahta pişti var!

Eski sevgililer Eda Taşpınar ile Nurettin Hasman, Nil Bentürk ve Burak Uyguner'in nikahında pişti oldu. İkili, hiç selamlaşmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2010 Güncelleme 08 Ağustos 2010, 00:00
Nikahta pişti var!

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının en gözde bekarlarından Nil Bentürk, muradına erdi. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu tekstilci Burak Uyguner'den 3 ay önce Roma'da evlilik teklifi alan Bentürk, önceki akşam hayatının en mutlu gününü yaşadı. Four Seasons Otel'de 500 seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen muhteşem düğün töreninde; sosyetik kadınlar şıklık yarışı içerisine girdi.

BALAYI MALDİVLER'DE
Gelinin nikah şahitliğini Neşet Yalçın yaparken damadın nikah şahidi ise Halil Altuğ Uyguner oldu. Düğün töreninin en dikkat çekici olaylarında biri ise yaklaşık 7 yıllık aşklarına geçtiğimiz yaz nokta koyan Eda Taşpınar ile Nurettin Hasman piştisiydi. Eski sevgililer, hiç selamlaşmadı. Bu arada Nil Bentürk ile Burak Uyguner, balayı için Maldivler'e gitti.

YÜZÜNÜ ÇEVİRDİ
Sevgilisi Bora Kozanoğlu'nun Çeşme'de olması nedeniyle törene yalnız katılan Eda Taşpınar, kırmızı kıyafetiyle yürek hoplattı. İkoncan, Hasman'ı görünce yüzünü çevirdi.