Ünlü türkücü dünya evine girdi

Ünlü türkücü ve Paris'te yaşayan sevgilisi Fatoş, geçtiğimiz akşam düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2010, 16:37
Ünlü türkücü dünya evine girdi

İÇİNDEKİLER

Ayakligazete.com'un haberine göre, yaklaşık 350 konuğun katıldığı düğün töreni, Yeşilköy'de yer alan Polat İstanbul Hotel'de gerçekleşti. Düğün törenine katılanlar arasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Alişan, İbrahim Tatlıses, Ceylan gibi isimler vardı. Törene katılmayan Ebru Gündeş ise çiçek yollamakla yetindi.

Alişan ve Ceylan sahne aldı

Eşi Fatoş Hanım'la Paris'te sahne aldığı bir düğünde tanıştığını anlatan Berdan Mardini, "Onu orada gördüm ve hemen anneme babama 'İsteyin' dedim. Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim. Nikahı ise Paris'te kıyacağız. En az 3 en fazla 5 çocuk istiyoruz" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses tam altın taktı

Berdan Mardini'nin yakın dostları Alişan ve Ceylan da ünlü türkücüyü yalnız bırakmadı ve düğünde sahne aldı. Bir süre Abdülkadir Aksu'yla sohbet eden Alişan, sonrasında Ceylan'la yan yana gelip Beradn Mardini'ye mutluluk dileklerini ilettiler. Alişan, "Yazık oldu, daha birlikte geçireceğimiz çok vakit vardı" derken, Ceylan, "Ben evli kalmayı başaramadım umarım o başarır" diye konuştu. Düğünden erken ayrılan İbrahim Tatlıses ise düğünde geline tam altın taktı.

ÜNLÜLER VE BENZERLERİ

EN GÜVENİLİR ÜNLÜLER

ÜNLÜLERİN KORKULARI

ÜNLÜLER İLK NEYE DİKKAT EDER?

ÜNLÜLERİN KOD ADLARI