Kenan İmirzalıoğlu ile dobra dobra

Kenan İmirzalıoğlu, "Uğur Yücel'in her iş teklifine 'evet' der misiniz" sorusuna yanıt verdi: "Demem! Çünkü benim için esas olan projedir. Önce senaryoya bakar, ancak ondan sonra nihai kararımı veririm..."

Giriş Tarihi 09 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 11:08
Kenan İmirzalıoğlu ile dobra dobra

İÇİNDEKİLER

Uğur abi; özel bir beyin

Kenan İmirzalıoğlu, 'Alacakaranlık' ve 'Yazı Tura' projelerinden sonra 'Ejder Kapanı' filminde de rol aldığı Uğur Yücel'le ilgili konuştu! Ünlü oyuncu, "Türkiye'nin özel beyinlerinden biri" dediği Yücel'le ilişkisini şu sözlerle tarif etti: "Alacakaranlık'ta usta-çıraktık. Şimdi en fazla kalfası olmuşumdur. Her şeyden önce kafasının parlaklığı değerli benim için. Hikayeleriyle oyuncuları zenginleştiriyor, geliştiriyor..."

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

KADINLARIN EN ÇOK DEĞER VERDİKLERİ...


ÜNLÜLERİN EN BÜYÜK PİŞMANLIKLARI

SON 10 YILIN GÜZELLİK İKONLARI

HANGİ ÜNLÜ KİMİ ŞÖHRET YAPTI

İşi bilmeyen bir stardım


İlk ortak projeleri olan 'Alacakaranlık' dizisiyle ilgili bir de itirafta bulanan İmirzalıoğlu, "Projeye başlarken 'Sen starsın, ismin ikinci sıraya yazılmaz' diyenlere şunu söyledim: Starım ama işi bilmiyorum." Ünlü oyuncu "Uğur Yücel'in her iş teklifine evet der misiniz?" sorusunu ise şaşırtıcı bir yanıt verdi: "Demem. Benim için esas olan projedir, önce senaryoya bakar, nihai kararımı ondan sonra veririm."

Uğur Abi Türkiye'deki özel beyinlerden biri

22 Ocak'ta vizyona girecek 'Ejder Kapanı' filminde bıçkın polis 'Akrep Cello' rolündeki Kenan İmirzalıoğlu, birlikte oynadığı, filmin yönetmenliğini de üstlenen Uğur Yücel'in her iş teklifine 'evet' demeyeceğini söyledi.

Daha önce 'Alacakaranlık' dizisi ve 'Yazı- Tura' filminde Uğur Yücel'le birlikte çalışan İmirzalıoğlu, "Benim için esas olan projedir, senaryoya bakmak lazım" diye konuştu. Ünlü oyuncu şunları söyledi:

Starsın, ikinci sıra olmaz

* Uğur Yücel'le 'Alacakaranlık'ta usta-çıraktık. Şimdi de en fazla kalfa olmuşuzdur. Her şeyden önce, onun kafasının parlaklığı çok önemli benim için, Türkiye'deki özel beyinlerden biri bence.

* 'Yazı Tura'da da bunu gösterdi, senaryoya bakış açısı, hikayesinin içinde aradığı gerçeklik çok önemli bir sinema oyuncusu için. Hep bu dünyaları kurmaya çalışıyor; tipler değil, gerçek insanlar çıkartmaya çalışıyor hikayelerinden. Bu da bir oyuncuyu zenginleştiren, geliştiren bir durum. Ben zaten bu niyetle 'Alacakaranlık'a başlamıştım.

* O dönemler bana, 'Sen starsın, ismin ikinci sıraya yazılmaz' falan diyorlardı fakat kendime şunu söyledim: Ben starım ama ben bu işi bilmiyorum, bu işi öğrenmem lazım, esas olan bu. Çünkü daha ilk projeyle, tepeden inme projeyle fenomen oluyorsunuz!