Demet Kutluay'a bebek müjdesi var!

Amerika'dan getirdiği 'elektronik küre'sine bakan Tufan Tufan'a göre; yeni yıl sosyete ünlüleri için çok verimli geçecek. Pek çoğu başarılı işlere imza atacak

Giriş Tarihi 09 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 11:15
Demet Kutluay’a bebek müjdesi var!

İÇİNDEKİLER

Ünlülerinin 'gelecek danışmanı' olarak tanınan Tufan Tufan, ABD'den getirdiği 'elektronik küre'sine bakarak, sosyetiklerin 2010'da yaşayacağı olayları yorumladı. Tufan'a göre, yeni yıl pek çok ünlüye uğurlu gelecek. Bazıları evlenecek, bazıları da büyük başarılara imza atacak.

Hayalleri gerçek olacak
"Demet Kutluay için 2010; ideallerin gerçekleşeceği bir yıl olacak. Sağlık sorunlarıyla ilgili biraz canı sıkılsa da sağduyusu ve aldığı tedbirlerle bu dönemi kolayca atlatacak. Demet Hanım'ın uzun süredir çok istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği bir hayali var. İşte bu hayal, 2010'da hayata geçecek. Bu çok büyük bir organizasyon olabilir. Yıllarca devam edecek bir etkinlik gibi görünüyor. Demet Hanım, yılın sonlarına doğru yeniden anne olma heyecanını yaşayarak, eşine üçüncü çocuğunu armağan edecek."

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

KADINLARIN EN ÇOK DEĞER VERDİKLERİ...


ÜNLÜLERİN EN BÜYÜK PİŞMANLIKLARI

Beraberliğinde mutlu son olacak
"2010, Sevil Sabancı için yeni projeler ve evlilik hazırlığı ile geçecek. Bir türlü hayata geçiremediği projesi için düğmeye basacak. Bu heyecan, hayatına hareket getirecek. Olumlu gelişmeler aşk hayatına da yansıyacak. Yaşadığı beraberlik ciddiyet kazanınca, herkese duyurmakta bir sakınca görmeyecek. Ağustosta, nikah görünüyor. Küçük sağlık sorunlarını da gözardı etmemesi gerekiyor."

İnzivaya çekilecek
"Yıllardır durmaksızın çalışan Güler Sabancı için 2010'un sakin geçeceğini söyleyebilirim. Kendi isteğiyle bir duraklama dönemine gireceğini görüyorum. İnzivaya çekilmesi de söz konusu... Güler Sabancı'nın aurası çok güçlü. Yaptığı iyilikler, çevresinde adeta bir koruyucu kalkan görevi yapıyor ve onu her türlü kötülükten koruyor. Güler Sabancı yıl sonuna doğru, yeni atılımlarla yeni başarılara imza atacak."

Sağlığıyla ilgili endişe etmesin
"Siren Hanım, geçirdiği bir hastalıktan dolayı sürekli endişe halinde. Hâlâ kötü etkisini üzerinden atamamış görünüyor. Sağlığıyla ilgili herhangi bir endişeye kapılmamalı çünkü kendisini sağlıklı bir gelecek bekliyor. 2010, Siren Ertan Çarmıklı için ayrıca ideallerini gerçekleştireceği verimli bir yıl olacak. Siren Hanım'ın canını sıkmak istemem ancak araç kullanırken hız konusunda biraz tedbirli olmasını öneririm. Bir de dostu olarak gördüğü bir kadın tarafından haksızlığa uğrayabilir. Hatta bu durum mahkemeye kadar uzanabilir.

SON 10 YILIN GÜZELLİK İKONLARI

HANGİ ÜNLÜ KİMİ ŞÖHRET YAPTI

Yıl sonunda gündeme oturacak
"Özlem Önal'ın, girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çeken bir yapısı var. 2010 onun için hareketli ama bir o kadar da istikrarsız bir yıl olacak. Kararsızlığı yüzünden pek çok hayaline ulaşamayacak. Hakkında çıkan aşk haberleri de biraz canını sıkacak. Yıl sonuna doğru sürpriz bir açıklama yapacak ve magazin gündemini değiştirecek."