'15 tane çocuk istiyorum'

"Karıma herhalde her sene doğur diyeceğim. Antony Queen gibi 10- 15 tane çocuk yapacağım."

Giriş Tarihi 09 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 13:03
’15 tane çocuk istiyorum’

İÇİNDEKİLER

Oynadığı rollerin üstesinden hakkıyla gelmeyi başaran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca Kanaltürk'te yayınlanan Laf Aramızda programına konuk oldu.

Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı, Adanalı'nın Komiser Yavuz'u ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, magazin müdürümüz Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te yayınlanacak Laf Aramızda programına konuk oldu. Bugün'e göre, sevdiği kadını çok sahiplendiğini belirten ünlü aktör yarın saat 15.20'de yayınlanacak programda çok ilginç açıklamalar yaptı.

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

KADINLARIN EN ÇOK DEĞER VERDİKLERİ...


KABA DİYEMEZLER

Korumacı bir kişiliğe sahip olduğunu belirten ünlü oyuncu "Değer verdiğim kadına etrafında hep şeffaf bir koruma perdesi kurmak duygusu vardır içimde. Ancak maço biri değilim" dedi. Lokantada sevdiği kadının sandalyesini çekmediğini, ceketini tutmadığını söyleyen Kaynarca, "Bu göstermecilik geliyor bana. Bunu yapmadan da hakikaten sevgini anlatabilirsin diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. Bir kadının kendisi hakkında kaba diyemeyeceğini de iddia eden başarılı sanatçı, "Düşüncesiz de diyemez, saygısız da. Bu kötü tabirlerin hiçbirini kullanmazlar. Çünkü öyle bir şeye izin vermedim hayatımda" diye konuştu

10-15 ÇOCUK İSTERİM


Çocuklara çok düşkün olduğunu belirten Kaynarca şöyle konuştu: "Bir gün evlenirsem bu çocuk için olur. Çok seviyorum. Ben milletin kucağından çocuk alıp seviyorum. Karıma herhalde her sene doğur diyeceğim. Antony Queen gibi 10- 15 tane çocuk yapacağım." Hobileri arasında araba yarışı olduğunu anlatan ünlü oyuncu, "Ralliye katıldım önümüzdeki haftalarda Castrol yarışları var ona da katılacağım. Arabadan indiğinde müthiş bir ruh boşalması yaşıyorsun. Parmaklarının ucundan çıkıyor her şey. Müthiş bir duygu" dedi.

ÜNLÜLERİN EN BÜYÜK PİŞMANLIKLARI

SON 10 YILIN GÜZELLİK İKONLARI

HANGİ ÜNLÜ KİMİ ŞÖHRET YAPTI