Sürpriz aşk!

Sezen Aksu’nun müzisyen oğlu Mithat Can Özer, geçen cumartesi gecesi Adana’da ünlü oyuncu Özgü Namal ile buluştu. İkilinin gittikleri barda sergilediği samimiyet, görenleri şaşırttı.

Giriş Tarihi 12 Kasım 2009, 00:00 Güncelleme 12 Kasım 2009, 11:15
Sürpriz aşk!

İÇİNDEKİLER

Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can Özer oyuncu Özgü Namal ile birlikte mi?

ÖZGÜ NAMAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


İlhem gitti Özgü geldi

Mithat Can Özer, yıllardır caz şarkıcısı İlhem'le birlikteydi. Son zamanlarda ünlü isimlerin albümlerinde adı sıkça geçen Özer, geçtiğimiz hafta da Adana'da ünlü bir oyuncuyla bir araya geldi. ışte o oyuncu, "Hanımın Çiftliği" dizisinde Güllü rolüyle izlediğimiz Özgü Namal'dan başkası değil. Ve gelen haberlere göre dizi seti nedeniyle araya giren yüzlerce kilometre de ikilinin görüşmesini engelleyemiyor.

İKİ İNSAN BU KADAR MI YAKIŞIR BİRBİRİNE?

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ


Barda sıcak yakınlaşma

Hürriyet'in haberine göre Mithat Can, "Hanımın Çiftliği" dizisi nedeniyle yaklaşık üç aydır Adana'da olan Özgü Namal'ı geçen cumartesi akşamı ziyarete gitti. ıkili, çekimlerin bitmesinin ardından soluğu Cazara adlı barda aldı. Saat 22.30 sularında mekana giren Mithat Can Özer ile Özgü Namal, çevredeki meraklı bakışlara aldırmadan gayet samimi bir şekilde eğlendi. Görülmekten çekinmeyen ikilinin bu yakınlaşmayla ilgili neler söyleyeceği merak konusu...

ÜNLÜLERİN ANILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


ÜNLÜLERİN NOSTALJİK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ