0 / 0ºC
Detaylı Hava Durumu

'Bu konu polemiklerle gitmez...'

takvim.com.tr / 22.08.2009 22:55 GÜNE BAKIŞ
İçişler Bakanı Beşir Atalay, demokratik açılımla ilgili turlarını sürdürüyor. Atalay'ın dünkü durağı Türk Ocakları'ydı. Başkan Nuri Gürgür ile görüşen Atalay, "Demokratik açılım çerçevesinde her birimizin büyük bir iyi niyetle yaklaşarak bu sorunu çözeceğimize inanıyorum. Büyük mesafe aldığımızı görüyorum" diye konuştu.

'YARA TEDAVİ EDİLMELİ'
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açılım konusundaki sert eleştirileriyle ilgili soru sorulması üzerine de Atalay, "Bu konu siyasi polemiklerle gidecek bir sorun değil" değerlendirmesini yaptı. Bu arada Nuri Gürgür de açılıma, "25 yıldır kanayan yara tedavi edilmelidir" sözleriyle destek verdi.
tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SOSYAL GÜVENLİK | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ
YAZARLAR | YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | BİK İLANLARI | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS | OYUN
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.