Vatani görev

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, NATO’daki skandal için soruşturma başlattı. Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt'un dinleneceği NATO, Türkiye'nin yanında değil karşısında yer açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2017 Güncelleme 22 Kasım 2017, 01:59
Vatani görev

İÇİNDEKİLER

NATO, Türkiye'nin yanında değil karşısında yer aldı. Norveç'te düzenlenen "Trident Javelin-2017" tatbikatında Atatürk ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, düşman liderler arasında yer aldı. Bu küstahlık ortaya çıkınca NATO geri adım attı. Arka arkaya özürler yayınladı. Ancak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu skandalın peşini bırakmadı. Soruşturma açtı. Norveç'teki skandalı tüm dünyaya duyuran Binbaşı Ebru Nihan Bozkurt'un dinleneceği belirtildi.

HAİN TEZGAHI ANLATACAK
Başsavcılık soruşturma kapsamında, NATO'da görev yapan Bozkurt ile aynı birimde görevli olan bir başka Türk subayının bilgisine de başvurma kararı aldı. Binbaşı Bozkurt'un savcılığa skandalı nasıl fark ettiğine, orada kimlerin bulunduğuna ve üstlerini nasıl haberdar ettiğine ilişkin ayrıntılı beyanlarda bulunacağı açıklandı. Savcılık ayrıca bu korkunç planı yapan Norveç vatandaşını da mercek altına aldı. Personelin, kimliğinin ve bağlantılarının araştırıldığı açıklandı.

Yüksel TEMEL