'Kan'ferans

Avrupa Parlamentosu, yine Türk düşmanları ile ittifak yaptı. PKK dostu Marie-Christine Vergiat ve Portekizli milletvekili Ana Gomes, bu kez FETÖ’ye destek çıktı. Bu iki ismin kanlı örgütün sözde abilerinden olan Abdullah Yavuz Altun ile bir konferans düzenleyecekleri açıklandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2017 Güncelleme 22 Kasım 2017, 01:52
’Kan’ferans

İÇİNDEKİLER

Batı, Türk düşmanı hainleri koruyup kolladı. Türkiye'ye saldırmaları konusunda onlarla her türlü ittifakı yaptı. Bu karanlık planlara şimdi bir yenisi daha eklendi. Adreste yine Avrupa Parlamentosu vardı. AP'nin PKK yanlısı iki vekili şimdi de FETÖ için kolları sıvadı. Birleşik Sol Grubu'nun (GUE) Fransız parlamenteri Marie-Christine Vergiat ve Portekizli milletvekili Ana Gomes, FETÖ'nün sözde abilerinden olan Abdullah Yavuz Altun'u kanatları altına aldı. Bu iki vekilin, FETÖ'nün imamlığını yapan ve sonrasında Ekrem Dumanlı'nın özel kalemi olan Abdullah Yavuz Altun'la yarın Brüksel'de Türkiye karşıtı bir program düzenleyeceği ortaya çıktı.



İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ 'AYA' YAPTI
Özgür Seslerin Bastırılması adlı BBK konferansı tertipleyen Birleşik Sol Grubu'nun (GUE) Fransız parlamenteri Marie-Christine Vergiat ve Portekizli milletvekili Ana Gomes, Şubat 2016'da PKK'nın terör listesinden çıkması için kampanya yapmışlar ancak başarısız olmuşlardı. Neredeyse hiçbir PKK programını kaçırmayan Vergiat, 5 yıl Kandil Dağı'nda PKK saflarında yer alan ve terör faaliyetleri sebebiyle kırmızı bültenle aranan HDP'nin Avrupa Temsilcisi Eyüp Doru'yu AP'de ağırlamıştı. Öte yandan konferansın tanıtımında FETÖ'cü Abdullah Yavuz Altun, Aya Altun olarak tanıtıldı. Geçmişte FETÖ'nün üniversite imamlarından olan Altun'un Belçika'ya kaçtıktan sonra bu yeni ismi kullandığı öğrenildi. Altun'un daha önce Nisan ayında başka bir programda Türkiye'den nasıl kaçtığını ve Zaman gazetesi için Belçika'da ofis açma isteğini anlattığı ortaya çıktı.



Portekizli vekil Ana Gomes


Mehmet SOLMAZ