Ölüme aday!

Bursa'da arızalanan aracını kenara çeken doktor adayı Metehan Uzundal’a otomobil çarptı. Vicdansız sürücü, genci ölüme terk edip kaçtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2017 Güncelleme 25 Eylül 2017, 00:00
Ölüme aday!

İÇİNDEKİLER

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yeni mezun olan ve girdiği uzmanlık sınavının sonucunu bekleyen Metehan Uzundal, doktor olma hayali kurarken trafik magandasının kurbanı oldu. Bursa'da dün, otoyolda ilerleyen Metehan Uzundal'ın (26) şehir hastanesi inşaatı civarında aracı arıza yaptı. Otomobilini kenara çeken genç, ikaz levhalarını yola yerleştirdikten sonra, araçlardan yardım istedi. İki genç durdu. Metehan aktarma kablosunu almak için bagaja eğildiği sırada başka bir otomobil Uzundal'a çarpıp, kaçtı.



BACAĞI PARÇALANDI
Doktor adayının sağ bacağı parçalanırken, belinde göçük oluştu ve vücudunun birçok yeri kırıldı. Aşırı kan kaybeden Metehan Uzundal'ın imdadına, yardım için duran otomobildeki iki genç yetişti. Hastaneye kaldırılan doktor adayı Metehan Uzundal tedavi altına alındı. Kendine yardım etmek için duran gençler olmasa kan kaybından ölmüş olabileceğini ifade eden Metehan, "Bana vuran araç olay yerinden kaçmış. Bana o iki genç yardım etmiş ve ambulans çağırarak beni hastaneye yetiştirmişler. Bana çarpıp kaçan vicdansız sürücünün bir an önce yakalanmasını istiyorum. Beyaz renkli bir araçmış" dedi. Bacağına platin takılacağını belirten genç adam sözlerine şöyle devam etti: "Doktor olduğuma sevinemeden bu hale geldim. Bacağıma platin takılacak. Belimde göçük var. Genç yaşımda bana bunu yaşatanların cezalarını çekmelerini istiyorum." Talihsiz gencin babası Ergün Uzundal da, oğluna çarpıp kaçan sürücünün bir an önce yakalanmasını istedi.



TUNA ÇAM