Ultraşok!

Lokman Gül, acılar içerisinde kıvrandı. Soluğu hastanede aldı. Doktorlar ise durumu anlamadı. Kanser tanısı koymaya hazırlandı. Ancak gerçek bambaşkaydı. Ultrasonu çekilen talihsiz adamın bağırsağından kürdan çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2017 Güncelleme 24 Eylül 2017, 00:00
Ultraşok!

İÇİNDEKİLER

Kanser sanılan hastanın midesinden kürdan çıktı. Akılalmaz olay Zonguldak'ta yaşandı. İşadamı Lokman Gül (61), geçtiğimiz hafta şiddetli ağrılar çekmeye başladı. Acılar içerisinde kıvranmaya başladı. Rahatsızlığı her geçen gün arttı. Dayanamayacak hale geldiğinde ise soluğu Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde aldı. Doktorlar tarafından acilen incelemeye alındı. Birçok testten geçerek sonuçlarını beklemeye başladı. Ancak yapılan tüm muayene ve tetkiklerde rahatsızlığının nedeni bir türlü anlaşılamadı. Hekimler en son kanser tanısı koymaya hazırlandı. Bu adımdan önce ise işadamı Gül'e, son kez detaylı bir ultrason yapıldı. Ortaya çıkan sonuç ise tüm hastane çalışanlarını şaşkına uğrattı.



'YAŞAYACAK GÜNÜMÜZ VARMIŞ'
Çünkü Lokman Gül'ün filminde bağırsağında kürdan olduğu saptandı. Durum böyle olunca hemen ameliyat ekibi toplandı. Talihsiz adamın yuttuğu kürdan, operasyonla alındı. İncebağırsağındaki kürdanın kapalı kutu meyve sularını içerken midesine girdiğini tahmin eden Gül, "Tetkiklerde bir şey çıkmayınca bağırsak kanseri olduğumu düşünüyordum. Beni tekrar ultrasona aldılar. Ultrason cihazı ağrıyan yerin üzerine geldiği zaman ağrı şiddetim artıyor duramıyorum. En son doktor dedi ki sen kürdan yutmuşsun. Ben kürdan kullanmam kürdan da yutmadım. Hemen apar topar beni ameliyata aldılar. Ameliyatım başarıyla gerçekleşti. Hastaneye gelmesem ölmüş olacaktım. Yaşayacak günümüz varmış tüm hastane yönetimine, herkese teşekkür ediyorum" dedi.