İstanbul Adliyesi'nde çatışma

İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda çıkan silahlı kavgada, 1 kişi yaralandı.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2017, 13:00
İstanbul Adliyesi’nde çatışma

İÇİNDEKİLER

İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda çıkan silahlı kavgaya karıştıkları iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı. Yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Edinilen bilgiye göre Gaziosmanpaşa'daki bir kafede cinayetle sonuçlanan olayla ilgili davasının ardından taraflar adliye önünde karşılaştı. Sözlü sataşma silahlı kavga dönüştü. Çatışmanın ardından polis ekipleri 1'i tabancayla ateş açan kişi olmak üzere toplam 20 kişiyi gözaltına aldı. Bazı şüphelilerin gözaltına alınması sırasında arbede yaşandı.

Kavgada 1 kişi yaralandı. Yaralı kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAVGADA YARALANAN KİŞİYE OLAY YERİNE GELEN SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Çağlayan'daki İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının tarafları arasında, adliye önündeki meydanda çıkan silahlı kavgada yaralanan bir kişiye, olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

KAVGANIN ORTASINDA KALAN BİR ÇOCUK KAFA TRAVMASI NEDENİYLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ayrıca, kavganın ortasında kalan bir çocuğun da kafa travması nedeniyle hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen takviye polis ekiplerinin çalışması sonucu, silahlı kavgaya karıştıkları öne sürülen 20 kişi gözaltına alındı. Bazı şüphelilerin gözaltına alınması sırasında arbede yaşandı.

TEKRAR SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bu arada, adliye yakınındaki bazı sokaklardan silah sesi gelmesi üzerine, bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de geldi.

Polis ekiplerinin, diğer şüphelilerin yakalanması için bölgedeki uygulaması sürüyor.