Erkek terörü

21 yaşındaki İ.G., tartıştığı sevgilisi Seda’ya otomobilin içinde av tüfeğiyle ateş etti. Genç kız olay yerinde can verdi. Erkek terörü ‘Yeter artık’ dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2017 Güncelleme 20 Eylül 2017, 00:00
Erkek terörü

İÇİNDEKİLER

Erkek terörü bitmedi. Kadına yönelik şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kahreden haber, bu kez Burdur'dan geldi. Gölhisar İlçesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Seda Kuzucu, önceki gece erkek arkadaşı İ.G.'nin (21) kullandığı otomobille Çameli Yolu Aşıklar Tepesi'ne gitti.



PARMAĞI KOPMUŞ
İ.G. ve sevgilisi Seda Kuzucu, bir süre aracın içinde sohbet etti. Ancak daha sonra 2 sevgili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma şiddetlendi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.G., otomobilinde bulunan av tüfeğiyle Seda Kucuzu'ya ateş etti. Başından vurulan genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti. Sevgilisini öldüren İ.G., olayın ardından yakınlarını ve jandarmayı arayarak cinayeti haber verdi. Olay yerine giden güvenlik güçleri genç kızın öldüğünü belirledi. Katil zanlısı jandarma tarafından gözaltına alınırken, Seda Kuzucu'nun cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Yapılan incelemelerde olay anında Seda Kuzucu'nun kendisini korumaya çalışırken eline saçma isabet ettiği, bundan dolayı orta parmağının da koptuğu belirlendi. Talihsiz genç kızın cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Gölhisar İlçesi'ne gönderildi. Genç kızın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.