Pensilvanya adayına Sözcü desteği

FETÖ, son nefesiyle siyasi projesi için var gücüyle çalışıyor, emir verip Akşener'e kurdurttukları yeni partinin desteklenmesi için Sözcüyü de devreye soktular.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 24 Ağustos 2017, 11:03
Pensilvanya adayına Sözcü desteği

İÇİNDEKİLER

Temizliğin etkili olmasıyla ağır darbe yiyen FETÖ son nefesiyle yeni bir siyasi proje için çalışmalara başladı. Önce MHP'yi ele geçirmeye çalıştı, daha sonra bu konuda başarısız olan Meral Akşener'i yeni bir parti kurmakla görevlendirdi. 2019'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı açıklanan Akşener'in firari FETÖ'cü Emre Uslu aracılığıyla Pensilvanya'dan gelen talimatı uyguladığı ortaya çıktı..

Sahibinin FETÖ ile bağlantıları geçmişte ortaya çıkan Sözcü gazetesi Meral Akşener'i parlatma çabasına girdi. FETÖ'nün 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday çıkarması Sözcü'yü heyecanlandırdı. Gazete, Akşener'in FETÖ'cü olduğunu iddia edip çark eden ve Akşener'e katılan Koray Aydın'ın açıklamasını sür manşetinden "Cumhurbaşkanlığı için ilk kadın aday" başlığıyla verdi. Akşener'e kurdurttukları prtinin desteklenmesi için Sözcü'yü de devreye soktular.

Baştan sona FETÖ projesi olduğu görülen ve bilinen Akşener'in yeni hamlesinin gazete tarafından desteklenmesi FETÖ bu siyasi hamlesi için var gücüyle çalışıyor dedirtti.



2013'DE PLANLANMIŞ
Pensilvanya'daki teröristbaşı Gülen'in örgüt mensuplarına 'Meral Akşener'e sahip çıkalım destekleyelim" demişti. MHP'yi ele geçirme operasyonunda başarılı olamayan FETÖ, Akşener'i Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanacak. Bunun hazırlıklarını ise 2013'te yapmaya başlamışlar. Firari FETÖ'cü Emre Uslu ile Meral Akşener'in twitter'daki yazışmaları kirli planı gözler önüne serdi. Ayrıca Emre Uslu paylaşımlarında Akşener'in 2019'da başkan olacağını açıklıyor. İşte o yazışma ve tweetler.