CHP’nin 7. oku; atletçilik

KK'nın atletli pozu gündem olmaya devam ediyor. Akşam gazetesi yazarı Esanyan bugünkü yazısında “FETÖ’nün peşine takılan atlet-don kalıyor anlaşılan. Böylelikle “atletçilik” de yeni CHP’nin ilkelerinden oluyor. Bu zırvalıkların Atatürk’le ilgisi filan yok. Bunu CHP’li seçmenler de biliyorlar ve aradaki kalite farkı onları üzüyor." dedi.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 24 Ağustos 2017, 09:21
CHP’nin 7. oku; atletçilik

İÇİNDEKİLER

CHP'nin son zamanlarda aldığı siyasi pozisyon ve Kılıçdaroğlunun çaresizlikten imaj oluşturmak için verdiği poz konuşulmaya devam adiyor. Akşam gazetesi yazarı Markar Esanyan 'Atletçilik' başlıklı bugünkü yazısında CHP'nin haline değindi. Esanyan yazısında, "FETÖ'nün tüm söylemlerini üstlenebilir, MİT TIR'larının peşine takabilir, beka sorunları karşısında gayrimilli davranabilirsiniz. Sanırım, bu yöntem hiç de rastlantısal değil. Milliyetçilikten atletçiliğe geçmek de başka türlü mümkün olmazdı zaten" dedi.

İşte Esanyan'ın yazısının o kısmı:
"FETÖ'nün peşine takılan atlet-don kalıyor anlaşılan. Böylelikle "atletçilik" de yeni CHP'nin ilkelerinden oluyor. Bu zırvalıkların Atatürk'le ilgisi filan yok. Bunu CHP'li seçmenler de biliyorlar ve aradaki kalite farkı onları üzüyor.

Bu durum seçmenlerin daha da depresyona girmesine yol açıyor. İşte bu depresyon sayesinde, CHP'yi HDP'nin vagonu yapabilir, FETÖ'nün tüm söylemlerini üstlenebilir, MİT TIR'larının peşine takabilir, beka sorunları karşısında gayrimilli davranabilirsiniz. Sanırım, bu yöntem hiç de rastlantısal değil. Milliyetçilikten atletçiliğe geçmek de başka türlü mümkün olmazdı zaten."