Ya KK çekilecek ya Akşener

Geçtiğimiz gün FETÖ'cülükle suçladığı Akşener'in partisine katılan Koray Aydın, Akşener'in 2019'da aday olacağını açıkladı. Akşener'in de aday olmasıyla birlikte yüzde 49'un oylarının bölünmemesi için 'Ya Akşener çekilecek ya da Kılıçdaroğlu' yorumları yapılmaya başlandı.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 18:12
Ya KK çekilecek ya Akşener

İÇİNDEKİLER

Daha öne Meral Akşener'i FETÖ'cülükle suçlayan ardından dün Ankara'da düzenlediği toplantıyla Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılacağını ilan eden Koray Aydın, Akşener'in 2019 seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Böyle'ce yüzde 49'un iki adayı birden orata çıkmış oldu; CHP'de Kılıçdaroğlu ve yeni partisiyle Akşener. İkili'nin aday olması halinde oyların bölüneceği yorumları yapılıyor. Türkiye siyasetini dizayn etmeye çalışan karanlık odakların oylarının bölünmemesi için ikisinin birden aday olmamasını istediği yapılan yorumlar arasında.

KILIÇDAROĞLU'NU GÖZDEN ÇIKARDILAR MI?
FETÖ'nün yeni siyasi hamlesi olan Akşener ve avanesi malum medya tarafından devamlı olarak parlatılıyor. Son zamanlardaki bu olaylar 'Acaba KK'yı gözden çıkardılar mı?' sorusunu akıllara getiriyor.