"Param yokken daha mutluydum"

Sayısal Loto’nun 11 milyon lira talihlisi Fuat Özdemir 40 yaşında sirozdan hayatını kaybetti. Paranın huzur getirmediği milyonerin hastanede can verirken son sözü, ‘Hamalken daha mutluydum. Keşke bana çıkmasaydı’ oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 02:09
Param yokken daha mutluydum

İÇİNDEKİLER

Parayla saadet olmadı... Edirne'nin Süloğlu İlçesi'nde hamallık yaparak geçimini sağlarken 3 yıl önce Süper Loto'dan 11 milyon lira kazanan Fuat Özdemir, büyük ikramiyeyi yiyemeden sirozdan hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası Özdemir, gecekonduda yaşarken, milyoner olunca tüm hayatı bir anda değişti.

'HAMALKEN MUTLUYDU'
Lüks bir ev ve otomobil alan Özdemir'in peşini talihsizlikler bırakmadı. Önceki gün Özdemir'i toprağa veren arkadaşları, kendisinin hamalken daha mutlu olduğunu söylediğini ifade etti. "Motosiklet aldığı kardeşi kaza yaparak yaralandı. Eski patronu kandırdı, 11 milyon liranın 5 milyon 300 bin lirasını aldı. Mafyaya da para kaptırdı" diyen komşuları, talihsiz talihlinin ölmeden önce, "Para huzur getirmedi, sürekli sıkıntılı işler beni buluyor. Çıkmasa daha huzurluydum" dediğini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nedim Ayhan ise Fuat Özdemir'in hamallık yaparken sıkıntısı olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Parası azdı ama kendi yağında kavruluyordu. Akşam işten çıkar ekmeğini alır evine giderdi. Para çıktıktan sonra çok değişti... Gerçi Fuat, Edirne'de babası, ablası ve kardeşlerine de birer daire almış, başkalarını da mutlu etmeye çalışmıştı. Ama o mutluluktan kendine pay kalmadı. Genç yaşta aramızdan ayrıldı."

OTURDUĞU MAHALLEDE ET DAĞITMIŞ
Büyük ikramiyeyi tutturduktan sonra Fuat Özdemir'in bir anda ortadan kaybolduğunu söyleyen komşularından Kadir Görgöz, "Baştan ne olduğunu anlamadık. İkramiye ona çıkmış, zengin olmuş. Son gelişinde yanında korumalar ve para beklentisi olanlar vardı. Mahalleye gelip et dağıttı. Eskiden parası yoktu ama kimseden borç istemezdi. İyi bir insandı" dedi. Hamal arkadaşı Fatih Ceryan da, "Zengin olduktan sonra bizi bırakıp buralardan gitti. Ama para ona uğur getirmedi" şeklinde konuştu.

ŞANS YÜZÜNE GÜLDÜ AMA...
Tarım ilaçları satan bir firmada hamallık yapan Fuat Özdemir, 2014 yılında 8, 11, 12, 21, 24 ve 45 rakamlarını bilerek Sayısal Loto'dan tam 11 milyon 345 bin 642 lira kazandı. Ancak 3 yılda hayatı kabusa döndü. Sirozdan yaşama veda etti.