Belge var mı diye sormuştu! İşte belge

FETÖ'nün talimatıyla kurulan MİT TIR'ları ihanetinin tam ortasında yer almasına rağmen her şeyi inkar eden Kılıçdaroğlu, örgütün savcısından aldığı gizli belgeleri grup toplantısında göstererek FETÖ'nün kurguladığı kumpasa çanak tutmuştu.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 07:14
Belge var mı diye sormuştu! İşte belge

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı terör örgütü MİT'e ait TIR'ları durdurarak, Türkiye Cumhuriyeti devleti ve hükümetini gerek yurt içinde gerekse uluslararası platformda zor durumda bırakmak ve itibarsızlaştırmak istedi. 'Devlet teröristlere silah gönderiyor' iftirası için kumpas kuran ihanet çetesi, yargıya sızdırdığı tetikçisi savcı Aziz Takçı'ya talimat verdi. Kirli tezgah için uyuşturucu ihbarı yapıldı. Bu ihbarı gerekçe gösteren FETÖ'cüler, MİT'e ait TIR'ları durdurulup kamerayla arama yaptı. Yetkililer büyük kumpası fark etti ve örgütün savcısı görevden alındı. Dosyaya da gizlilik kararı konulması kararlaştırıldı.

KİRLİ PLANI SÜRDÜRDÜ
Daha TIR'ların içinde ne olduğuyla ilgili hiçbir bilgi ortalıkta yokken Kılıçdaroğlu "Bu TIR'larla silah taşınıyor. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin uluslararası alanda meşruiyeti tartışılır konuma getiriliyor. 90 yıllık birikimini uluslararası alanda tartışma konusu yapamazsınız hakkınız yok buna" açıklamasında bulundu.

FETÖ'CÜLER SERVİS ETTİ
FETÖ'cülerin kirli planı böylece Kılıçdaroğlu üzerinden devam ettirildi. İhanet çetesi, Türkiye'yi iftiralarla daha da zor duruma düşürmek için üzerinde 'gizli' ibaresi bulunan tüm belgeleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ulaştırdı. Tetikçi savcının görevden alınmasının ardından kumpasın hedefe ulaşması için hamle üstüne hamle yapan genel başkan, okunması bile yasak olan o dosyayı Meclis kürsüsünde ortalığa saçtı. Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün savcısı Takçı'nın uydurduğu delilleri göstererek, "DEAŞ'a destek vermeyin dedik Ahmet Bey çıkıp 'bu söylemek vatan hainliğidir' dedi.

AL SANA BELGE
DEAŞ'e destek verdiklerini bütün dünya biliyor. Belge mi istiyorsun sen işte silahları götüren şoförlerin ve savcıların ifadeleri" diye konuştu. Adana'da durdurulan MİT TIR'larıyla ilgili ifade tutanağını eline alan Kılıçdaroğlu AK Parti'nin "Biz insani yardım malzemesi gönderdik" açıklamalarını görmezden gelerek ihanet çetesinin planını işletmeye devam etti.

O SAVCI TUTUKLANDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten eski Cumhuriyet Savcısı Aziz Takçı hakkında "terör örgütü üyeliği" suçundan hazırlanan iddianamede 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istendi. Aziz Takcı'nın, kullandığı cep telefonu hattı ve "35158506087083" IMEI numaralı telefon üzerinden, 14 Ağustos 2014 tarihinden itibaren terör örgütü mensuplarının haberleştiği ByLock programını kullandığı tespit edildi. Aziz Takçı'nın eşi eski Zonguldak Hakimi Selma Rahşan Takcı hakkında da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak suçundan soruşturma yürütüldü. Selma Rahşan Takçı bugüne kadar yakalanamadı ve hala aranıyor. O savcı tutuklandı, belgeleri sızdırdığı Kılıçdaroğlu da açık açık suç işledi.

SEÇİMLERDEN ÖNCE SALDIRDILAR
FETÖ elebaşı Gülen talimatıyla örgütün tetikçilerinin kurduğu kumpas adım adım ilerletildi. TIR'lar 30 Mart yerel seçimlerinden önce durdurularak AK Parti'ye darbe vurulmak istendi. İhanet çetesi istediğini elde edemeyince 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimine kadarki süreçte uydurmalara dayalı kirli propagandasının dozunu artırdı. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak Beştepe'ye çıkmasının ardından FETÖ'cüler topyekun saldırı başlattı. 7 Haziran genel seçimlerinden önce gizli belgeler daha sonra da ihanet görüntüleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na örgüt tarafından servis edildi.