Bakan Albayrak: Boğazlamamak için kendimi zor tutardım

Ülke-Bölge Çalışmaları Uzmanlığı alanında öğrenim gören öğrencilere konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, FETÖ'nün yurt dışında diasporaya devam ettiğinin altını çizdi.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 12:31
Bakan Albayrak: Boğazlamamak için kendimi zor tutardım

İÇİNDEKİLER

Bakan Albayrak'ın açıklamalarından satır başları;
Bireysel ve toplumsal okumaları çok yakından takip etmeliyiz. Türkiye'nin son 10 yılda her yıl sistemin yazdığı senaryoları hep beraber gördük.Ülkemize yapılmaya çalışılan operasyonlarda perde arkası aydınlatılınca kimlerin ne yaptığını gördük.Bakanlığımızın çalışanı Cuma Dağ 15 Temmuz gecesi dışarı çıkıyor. Polislerin gitme uyarılarına rağmen üstlerine yürüyor ve eşinin yanında şehit düşüyor.

BUNLAR İHANETİN DE ÖTESİNDE VAHŞETE İMZA ATTI
Tarih boyunca hiçbir düşman devleti bile bu denli şiddete başvurmadı, bunlar ihanetin de ötesinde vahşete imza attı.Bunlar tarihin bile görmediği ihanet şebekesi, bunların arasında anasına, babasına dahi göz kırpmadan ihanet edenler oldu.İhanet şebekesinin elemanları dünyada yaptıkları pisliklere devam ediyor, ben zor sabrediyorum. Şahsen dışarıda görsem boğazlamamak için kendimi zor tutardım. Bir insanın en kutsalı vatanı ve milletidir, öyle beyinleri yıkanmış ki gözleri kararmış.15 Temmuz'da tarihte görülmemiş bir şekilde bu millet dik durmuştur. Bu ülke için alın ve akın terimizi akıtmanızı istiyor milletimiz, ağır vebal içindeyiz.