Ahlaksız algı oyununu boşa çıkaran belgeler

Terör örgütlerine ve hainlere destekte sınır tanımayan Sözcü, OdaTV ve Aydınlık gibi sözde basın kuruluşları, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Türkiye ve hükümeti kendilerince algı operasyonları yaparak yıpratmak için yeni oyunlara başladılar.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 10:37
Ahlaksız algı oyununu boşa çıkaran belgeler

İÇİNDEKİLER

Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önünü kesmek için var gücüyle saldıran dış güçler ve yerli işbirlikçileri, algı operasyonları için yeniden kolları sıvadı. Hedefte yine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye vardı. Sözcü, OdaTV ve Aydınlık gibi terör örgütleriyle omuz omuza hareket eden tetikçi medyanın başlattığı 'cumhuriyet elden gidiyor' yalanına yeni belgelerle cevap verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarında titr kısmında 'Türkiye Cumhurbaşkanı' yazmasıyla 'cumhuriyet elden gidiyor' edebiyatı yapmaya başlayan kara medya mensuplarına yeni belgelerle cevaplar gelmeye devam ediyor.

"Erdoğan 'Cumhuriyet'i sildi" yalanıyla algı operasyonu yapanların yalanı yine yatsıyı bulmadı. Çünkü Türkiye'nin eski cumhurbaşkanları Cevdet Sunay, Fahri Korutürk, Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Ahmet Necdet Sezer de 'Türkiye Cumhurbaşkanı' ifadesini kullanmışlardı.



Türkiye Cumhurbaşkanı ifadesi, cumhuriyeti de ihtiva ettiği için yıllardır kullanılan ve dil bilgisi açısından daha doğru bir tamlamadır.

İŞTE ÖRNEKLERİ: